2777
2789
عنوان

چیکار کنم تیزهوشان قبول شم

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 51 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من سهمیه نداشتم که بخوام اطلاع داشته باشم ولی دوستام که داشتن گفتن براشون لحاظ نشده دقیقا منطور منم ...

جدی گفتی ؟

تو بقیه تایپیک هات گفتی بچه اولی و یه داداش کوچیکتر داری 😅

راسته که میگن دروغگو کم حافظس 

برو سر درس و مشق خوندنت الکی دروغ نباف بهم بچه 

من ۱۳۰۰ تستاشو زدم خودشم کم ، ولی قبول شدم 

هم به هوش ربط داره هم مهارت و تلاش خودت 

▪️عاشق نجوم و ماورام▪️خوفناک تر از ماورا و طبیعت نداریم ، چرا ؟ چون ماورا رو ذهن ما رقم میزنه ! یک روز همه راز ها باید فاش بشه ، دنیا یه پشت پرده داره❕️اعداد بزرگترین نشونه ها هستن و عجیب ترین کد ها ... ساعت رند ، عدد ۷ و هر دم و بازدم! 
جدی گفتی ؟تو بقیه تایپیک هات گفتی بچه اولی و یه داداش کوچیکتر داری 😅راسته که میگن دروغگو کم حافظس ب ...

یه برادر ناتنی دارم در اصل پسر عمومه پدر مادرشم تو تصادف مردن وگرنه فرزنده اول خانواده منم در اصل🗿

شمام کاراگاه بازیتو بزار کنار برو به کارت برس اگه بازجویی تموم شد

نمیدونم قبولی کدوم سالی ولی من امسال آزمون دادم سطح ۳۱ استان بشدت پایین تر از سطح آزمون بود من کل تس ...

آره منم امسال آزمون دادم و فقط یه هفته مونده بود به آزمون تست های ۳۱ استان رو زدم مثل بقیه نبودم که از اول سال شروع کنم بخونم چون اصلا قصد امتحان دادن نداشتم ،دوستم گفت بریم امتحان بدیم همینطوری اومدم سر جلسه امتحان بدم خودمو یه محکی بزنم تجربه کنم میدونم 

بعد نمونه قبول شدم ولی نرفتم به جاش رفتم غیردولتی

ولی اگه از همون اول میخوندم تیزهوشان هم قبول میشدم چون نمونه دولتی رو با تراز بالا قبول شدم و تراز تیزهوشانمم نزدیک به قبولی بود

MAFIA PLAYER                                                                میشه برام دعا کنید که دوباره سلامتیم رو به دست بیارم من هنوز سنم خیلیی کمه که درگیر بیماری بشم                                        اگه صلوات فرستادید یا دعا کردید بگید که منم براتون صلوات بفرستم
یه برادر ناتنی دارم در اصل پسر عمومه پدر مادرشم تو تصادف مردن وگرنه فرزنده اول خانواده منم در اصل🗿ش ...

جدی می‌فرمایید ؟

جمع کن بابا چیزی نداشتی بگی 

آره ما کاراگاهیم که آدمای دو رنگ و دو رویی مثل شما رو پیدا کنیم 

برو درستو بخون که این چیز های کوچیک مثل شهید بهشتی برات عقده نشن که بیای پزشو بدی

اتفاقا کاملا برعکس داری میگی عزیزم پس این همه رتبه های برتر که تو روستا بدون هیچ امکاناتی و معلم و ک ...

عزیزم اونا سهمیه روستایی دارن

MAFIA PLAYER                                                                میشه برام دعا کنید که دوباره سلامتیم رو به دست بیارم من هنوز سنم خیلیی کمه که درگیر بیماری بشم                                        اگه صلوات فرستادید یا دعا کردید بگید که منم براتون صلوات بفرستم
اره ولی خیلی کمه بخوای حساب کنی منم سهمیه منطقه ۲میخورم ولی خب حساب نمیشه

منم منطقه ۲ محسوب میشم ولی سهمیه روستایی تاثیرش بیشتره 

حالا این هیچی من امسال ورودی دهمم رشته تجربی همش میگم با وجود این سهمیه های جانبازی و شهیدی با چه شانسی برای قبولی داریم؟

منم منطقه ۲ محسوب میشم ولی سهمیه روستایی تاثیرش بیشتره حالا این هیچی من امسال ورودی دهمم رشته تجربی ...

نمیدونم والا چی بگم 

من رشته تجربی نرفتم بخاطر قبولیش تو کنکور و رفتم ریاضی 

اولش پشیمون بودم ولی الان عاشق رشتم شدم معلم هامون خیلی خوبن مخصوصا فیزیک 

ولی خب اگه برگردم عقب باز هم ریاضی میریم چون قبولیم تو کنکور قطعی هست ولی تجربی پشت کنکور زیاد داره منم حوصله ندارم 

2810