2777
2789
عنوان

چیکار کنم تیزهوشان قبول شم

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 51 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه حالا به تیز هوش بودن هم ربطی ندارد اتفاقا اون سال که من دادم هرچی گیج بود قبول شدن من که سه سال ر ...

اولا اونا گیج نبودن اونا فقط هوش که خودش یه مبحث خیلی بزرگه رد وار کردن من امسال ازمون دادم با قبولم شدم رقابت اون سالی که شما آزمون دادی با الان فرق میکنه آزمون امسال بشدت سخت بود غیر قابل پیش بینی بقول خودت همون گیجا رو میخواستن حذف کنن و اینکه بنظرم ایشونم که کمک میخوان باید از قبولیای امسال بپرسن چون آزمون امسال تغییر کرد ادقام شد هشتم حذف شد 

اولا اونا گیج نبودن اونا فقط هوش که خودش یه مبحث خیلی بزرگه رد وار کردن من امسال ازمون دادم با قبولم ...

عزیزم منم پارسال دادم اتفاقا 

حالا شما که داداش چی قبول شدی ؟

گیج رو از نظر خودت چی میدونی؟

از نظر من سطح پایین هوش بود که واقعا بود 

و با سهمیه ۲۵۰/۰قبول شدن 

خیلی ربط دارە

نه اصلا اینطور نیست هیچکس تیزهوش نیست و این فرقیه که انوزش پرورش بین بچه ها گذاشته منی که تو نمونه دولتی خوندم عملا دبیرم بهتر از مدرسه عادی بود خیلی راحت تر تونستم تیزهوشان قبول شم تا اونی که تو مدرسه عادی بود 

اینجا عملکرد دبیر و درس خوندن خود شخص صدق میکنه و البته نوع مدرسه

نه اصلا اینطور نیست هیچکس تیزهوش نیست و این فرقیه که انوزش پرورش بین بچه ها گذاشته منی که تو نمونه د ...

اتفاقا کاملا برعکس داری میگی عزیزم 

پس این همه رتبه های برتر که تو روستا بدون هیچ امکاناتی و معلم و کلاس هستن از کجا اومدن؟؟؟

عزیزم منم پارسال دادم اتفاقا حالا شما که داداش چی قبول شدی ؟گیج رو از نظر خودت چی میدونی؟از نظر من س ...

من قبول شدم رشته هم ریاضی هم تجربی ولی علاقه خودم ریاضی بود اومدم ریاضی دوم اینکه بنظر من چیزی به اسم گیج و تیزهوش وجود نداره این فرقی هست که آموزش پرورش بین ما گذاشته که اونی که مدرسه عادیه گیجه اونی که تیزهوشانه باهوشه  

از نظر من اونی که از نظر ما گیجه خب علاقه ای به درس  نداشته علاقش هنر بوده و چون هنرم زیاد تو این کشور انگار اصلا بین خانواده ها مهم نیست مجبور شدا بباد یه رشته نظری وگرنه اون تو استعداد خودش میتونست شکوفا کنه

و اینکه من تو تهران هستم بچه آزمون یکیش سهمیه ۲۵ درصد داشت ولی لحاظ نکردن براش میگن سهمیه ها لحاظ نشدن

من قبول شدم رشته هم ریاضی هم تجربی ولی علاقه خودم ریاضی بود اومدم ریاضی دوم اینکه بنظر من چیزی به اس ...

عزیرم کی گفته لحاظ نشده ؟

امسال کاملا لحاظ شده 

ضمنن کسی که تیز هوشان یا نمونه هست ملاک این نیست که باهوش یا تیز هوش بوده باشه !

شما یه جا فرمودی برادرتون دانشگاه شهید بهشتی قبول شده درسته ؟

اگه شده برو ازش بپرس اونایی که اونجان از کجا ها اومدن!

اون وقت میفهمی فرق مدرسه ها رو 

چیکار کردی ؟برای قبولی باید حتما کلاس بری ؟ میشه با کتاب ها خوند فقط؟

من درس هر روز و همون روز خوندم کنارش تست هم میزدم از هر درس روزانه تقریبا ۱۰ تا تست هوش و حتما کلاس برو من از کلاسینو خریدم دورشون عالی بود ریاضیمم ضعیف بود از کلاسینو خریدم استاد اردستانی حرف نداشت واقعا درسایی که ضعیفی رو برو کلاس پیشنهادم کلاسینو عه واقعا عالین اساتید کتاب هم هوش کمپلکس عالیه آزمون های سال های قبل و حتما تحلیل کن کتاب هم واقعیتا من بره فارسی چیزی نخریدم دبیرمون عالی تدریس می‌کرد فقط تست زدم از خیلی سبز علوم و علوم خیلی سبز و زدم عالیه و ریاضیم iq رو زدم

عزیرم کی گفته لحاظ نشده ؟امسال کاملا لحاظ شده ضمنن کسی که تیز هوشان یا نمونه هست ملاک این نیست که با ...

من سهمیه نداشتم که بخوام اطلاع داشته باشم ولی دوستام که داشتن گفتن براشون لحاظ نشده دقیقا منطور منم همینه اونی که تیزهوشان نمونست حتما تیزهوش نیست اصلا تیزهوشان نمونه ربطی به تیزهوش بودن نداره بچه ها درس میخونن فقط همین

من برادرم نمونه بود رفیقاش همه مدرسه عادی همشون شهید بهشتی قبول شدن 

2810