2777
2789

من دارم استفاده میکنم تا الان ک نتیجه ندیدم ی شیشه گرفتم دویست تومن

اگر آدم دهن دریده ای هستی و افتخاری جز نیش زدن نداری نیا تاپیکام . کاربری دست چند نفره . متولد هشتاد هم نیستیم اون الکیه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من دارم استفاده میکنم تا الان ک نتیجه ندیدم ی شیشه گرفتم دویست تومن

چندمدته استفاده میکنید؟

این بیماری درمان نداره ؟میگن ک درمان نشه بیشتر میشه من خیلی میترسم میگن قلب هم درگیر میکنه

برای صبر و ارامش دلم دعاکنید 😔
سلام از این تبلیغاتی که تو اینستا هست استفاده کردین؟

نه هیچی استفاده نکردم ولی اسم این محلول رو زیاد شنیدم ک میگن پوست رو میسوزونه تغییر رنگ میده

برای صبر و ارامش دلم دعاکنید 😔
سلام از این تبلیغاتی که تو اینستا هست استفاده کردین؟

اونا همش چرته

اگر آدم دهن دریده ای هستی و افتخاری جز نیش زدن نداری نیا تاپیکام . کاربری دست چند نفره . متولد هشتاد هم نیستیم اون الکیه 
چندمدته استفاده میکنید؟این بیماری درمان نداره ؟میگن ک درمان نشه بیشتر میشه من خیلی میترسم میگن قلب ه ...

این حرفا دیک چرته ممکنه هر عضوی از بدن درگیر شده برای ما پوست بوده . بعد اینکه من وقتی بچه بودم خالم داشت الان بیست سال گذشته هنوز سالمه . من یه ماهه حدودا . زمان کمی هست ولی تو گروه ک‌ بودم ی سریا کامل خوب شده بودن برا ی سریا هم اثر خاصی نداشته بود دی متیل . 

ولی استرس از هر چیزی بدتره