2777
2789

یاشار ..مهیار

ما بد نبودیم..بلدبودیم،دنیا مارو نمیخورد..ما تُنگ بودیم،اگه دریا بودیم که ماهیمون نمیمُرد..سیل اومد،هرچی رویا جمع کردم با خودش بُرد....   جان چه میدانست،از دنیا چه ها خواهد کشید...اگه امضام به چشمت خورد لطفا واسه حرف زدن و سلامتی بچه هام دعا کن مرسی مهربون❤💙💜

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

امیرسام و سامیار خیلی قشنگن ولی اخه داریم توی بستگان نزدیک..

امیر ارسام سنگینه تو صدازدنشم اذیت میشی بعضیا میشکنن اسمو

ما بد نبودیم..بلدبودیم،دنیا مارو نمیخورد..ما تُنگ بودیم،اگه دریا بودیم که ماهیمون نمیمُرد..سیل اومد،هرچی رویا جمع کردم با خودش بُرد....   جان چه میدانست،از دنیا چه ها خواهد کشید...اگه امضام به چشمت خورد لطفا واسه حرف زدن و سلامتی بچه هام دعا کن مرسی مهربون❤💙💜
من ۶۶ کیلو با قد ۱۵۹

اها پس باید بشید ۵۸ ۵۹ خیلی اضافه وزن نداری

تاریخ استارت رژیم 1۴۰۳/۵/16: وزن اولیه : ۹۲ وزن فعلی ۷۸۵۰۰  وزن هدف: 59 به امید خدا ۵۹ میشم 😪🥲               tatliti به امید اومدن  خبر ازادی سلطان 🖤💔😭و کم شدن حبسش 

2805
والا حریفش نمیشم ...همسرم میگه امیر باید باشه .. خودم دوست ندارم وبزاره هم آرسام صدا میکنم..

امیر شاهان

امیرماهان

امیرسام

امیریل

امیرعلی

اینا قشنگ تر بهم میان

ولی امیر اراسامم قشنگ تر از مانیاره واقعا

اسم پدرشوهرم امیره😐😐🫤

آهااان.برا همین اصرار دارن حتما امیر باشه؟😂

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم🌸از امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم.😊😌🍂🍂همیشه سکوت نشانه‌ی تایید حرف طرف مقابل نیست.گاهی نشانه‌‌ی قطع امید از سطح شعور اوست...!🤌🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️جان فدای وطنم♥️خاک ایران کفنم♥️
اره ۸ کیلو کم بشم اوکیه

خوب خیلی نیست طی کمتر از دوماه کم میکنی 

تاریخ استارت رژیم 1۴۰۳/۵/16: وزن اولیه : ۹۲ وزن فعلی ۷۸۵۰۰  وزن هدف: 59 به امید خدا ۵۹ میشم 😪🥲               tatliti به امید اومدن  خبر ازادی سلطان 🖤💔😭و کم شدن حبسش 

یعنی برنج چند قاشق میخورد?

هفته ای پنج الی هفت قاشق یا برنج میخورم یا ماکارونی بقیه روزها انواع سوپ آش عدسی ران یا سینه مرغ بدون نان انواع میوه سبزیجات آب مایعات فراوان ....

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍