2777
2789
عنوان

پیرو تاپیک زایمان طبیعی آنه دختری در مزرعه

| مشاهده متن کامل بحث + 489 بازدید | 54 پست
نمخام زیر تیغ برم از طرفیم دارم کلی هزینه ورزش بارداری میکنم میترسم بی نتیجه بمونه

خب دیگه زایمان رو فکر نکنم اگه هفته های اول هستید بتونید تشخیص بدید که طبیعیه یا سزارین.. دختر دایی من طبیعی بود دقیقه نود چون بند ناف پیچیده بود سزارین شد یا یه سریا کمی مونده به زایمان بچه پاش میاد پایین.. خرج هم کنید معلوم نمیشه باز

مـثـل بُـرد‌ بـود بـاخـتَـن‌ قلـبم بـه‌ تُ♡️‌

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من خواهرم ۸ماه گفتش طبیعیه 

دقیقا سر زایمان بچه برعکس شد سز کردش 

وااای طببعی خیلی سخته

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

لگن پهنی داشتین؟؟خیلی تاثیر داره بدن آمادگی طبیعی داره یا نه

بله لگنم پهنه 

بچم دختر بود همه میگفتن وای دختر وحشت ناکه حداقل سه روز درد میکشی تا زایمان کنی اما سر جمع نیم ساعتم از اول تا اخر طول نکشید

بله لگنم پهنه بچم دختر بود همه میگفتن وای دختر وحشت ناکه حداقل سه روز درد میکشی تا زایمان کنی اما سر ...

منم ظاهرا لگنم پهنه و بچم دختره امیدوارم راحت زایمان کنم ،ازرالان اب گرم به کمر بزنمو از پله پایین بالا برم تاثیر داره؟؟

وقتی داری ورزش میکنی و از لحاظ ذهنی ام خودتو آماده میکنی پس غول دو سر نخواهد بود

من با یک سانت بستری شدم و روند زایمانم کند بود اما راضی بودم و الانم میخوام طبیعی زایمان کنم اونجوری که بقیه میگن نیست

کسی که بخور و بخواب وبعد بخواد طبیعی زایمان کنه یا لگنش کوچیک باشه آره واسش سخته ولی برای شما نه

فقط 9 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40