2777
2789

منم خیلی دوس دارم بتونم  کاریزما داشتم باشم عین  همکلاسی هام اما هیچ وقت هیچ کس منو آدم حساب نمیکنه تو مدرسه ب حرفام گوش نمیدن و تحقیرم میکنن ی روز قرار بود معلم دینی گروه بندی کنه بچه ها رو سر گروه ک انتخاب کرد بغل دستیم ب یکی از دوستام گفت اونو ببره تو گروهش منم چن بار بهش گفتم التماسش  کردم چون هیچ کس منو نمیبره تو گروهش من مشکلی ندارم اما نمیدونم چرا حس مردم نسبت ب من اینه همون موقع ک داشت میگف اسم اون دختره ک اونور نشسته بودو گف ک بیاد تو گروهش بغل دستیم بهش گف خوب کاری کردی اوت از اون موقع داره اشاره می‌کنه خیلی قلبم شکست  از حرف بغل استیم تهشم منو و ی نفر دیگه  مونده بودیم ک داخل هیچ گروهی نرفته بودیم بهمون گفتن مونده ها آلام میدونم شنبه ان شاءالله  گروه آزمایشگاه  قراره انتخاب  کنن باز اینجوری میشه من هیچ دوستی ندارم ک منو ببره تو گروهش 😔😓😢

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین روی خودت کار کن وضعیت درسیتو خوب کن زرنگ باش مودب باش آراسته باش

همه اینا روهستم یکم یکم تقریبا ولی متاسفانه  تو کلاس ما ب بی ادبا و هولا ک همیشه پسر پسر میکنن و حرفای زشت میزنن توجه فوق العاده میشه و اکیپ مسخره شون ک پر از تازه ب  دوران رسیدس

ببین روی خودت کار کن وضعیت درسیتو خوب کن زرنگ باش مودب باش آراسته باش

من وضعیت درسیم خوبه نمونه ام

از ادبمم که همه تعریف کردن حتی معلما

لباسامو اوتو کرده

ولی چون باهاشون متفاوتی وضع همینه

البته از دبیرستان خیلی بهتر شد 

میشنیم گروهی میخندیم

جوک میگیم

گروه بندیم میکنیم

منتظر باش بالاخره بهت عادت میکنن

بعد حتی ازت خوششون میاد من از آخرین سال راهنمایی خیلی بهتر باهام رفتار کردن

آبجی این برای ما پسرا یه جور مزیت به حساب میاد چون هر چی تنهاتر باشی با کلاس تری پس غصه نخور اینو بد ...

هه ممنون

ولی واسه دخترا این اصن مزیت ب حساب  نمیاد  

هر کی دورو بریاش بیشتر   .. 

تو اکیپای مسخره فعال  تر 

بیشتر  یاد داش بچ ها رو مسخره کنه 

اون محبوب همس 

هر چی مودب تر و تنها تر فک میکنن جاسوس مدرسس  دقیقا  ب خاطر  همین مودب بودنم کل کلاس این تهمت زشتو بهم زدن ک کلی واسش گریه کردم .. واسه خودم الان متاسفام ک واسه چنین آدمایی وقت  گذاشتم

هه ممنونولی واسه دخترا این اصن مزیت ب حساب نمیاد هر کی دورو بریاش بیشتر .. تو اکیپای مسخره فعال ...

پس دقیقا همون رفتاری که اونا باهات میکنن تو هم باهاشون بکن و هیچ کدومشونو آدم حساب نکن

زرنگ باش که بقیه فکر کنن تو دوست نداری باهاشون بگردی نه اینکه اونا تورو پس زدن

از هوش مصنوعی بپرس

من وضعیت درسیم خوبه نمونه اماز ادبمم که همه تعریف کردن حتی معلمالباسامو اوتو کردهولی چون باهاشون متف ...

ببخشیدا منم هیچ وقت  با لباس چروک نرفتم😄😁

ولی  این باعث شده حالم از خودم بهم بخوره ک هیچ کس منو نمیپذیره من مغرور نیستم شایدم هستم بس ک بهم گفتن تو مغروری یا .. من برا آدم درستش اصنم مغرور نیستم اما از هر کی کمک گرفتم حتی  خواندام بهم گفتم چون شاید مغروری 😔 چ آدمایی هستن ک تو مدرسه قشنگ ب هم توهین میکنن ولی  جذاب ترن و بعضی ها هم مث من ک زبون بستن و بلد نیستن جواب آدمایی مث اونا رو بدن