2777
2789
شما مطمینید دانشجوی پزشکی هستیددر لقلح سلول منتقل نمیشهرشته های دی ان ای درون سلول به دو نیم شده و م ...

عزیزم شما جوری نظر میدی انگار متخصص ژنتیکی در ضمن من مطلب علمیش و‌برات گذاشتم و اینم بدون هیچی تو زیست و بدن انسان ثابت نیس و استثنا همیشه هست یه عکس از گوگل برداشتی یه تنه داری میگی فلانی تو‌ بچه مادرت نیستی 🤣🤣اگه قرار بود همه چیو گوگل بگه نقش دکتر چیه این وسط!

بیخیال ، حالا ک ما حاضرو ناظر با گروه خونی o از پدرو مادر ab داریم زندگی میکنیم برم تو گینس ثبت کنم ...

آره بیخیال خودتو ناراحت نکن😅باور کن بچه ی خودشونی😂❤

فکر نکن مُنحصر به فردی،نه عزیزم شما الکی متصل به برقی  😌╰┈•  ⎇‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‎‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@28kiana

بله دقیقا ما دو گروه خونی  آ داریم

دو انتی زن آآ

یا آ او

به هردو میگیم گروه خونی آ

اما یک انتی زن مخفی او وجود داره

در گروه خونی ب هم میتونی انتی ژن مخفی باشه

ولی هر فرد فقط دو انتی ژن داره

پس فردی که آب   هست

امکان نداره  که انتی ژن سوم مخفی داشته باشه

اگه دانشجویی از استادتون سوال کنید

من خودم رشتم پرستاریه

عزیزم دنا توی سلولی به اسم تخمک و اسپرم منتقل میشه😐

قبل لقاح دو سلول اسپرم و تخمک وجود دارند

که هرکدون نصف دی ان ای خودشون رو به اشتراک میزارن و بعد از لقاح

یک سلول تخم داریم که ۵۰ درصد دی ان ای پدر و ۵۰ درصد دی ان ای مادر را دارد

پس سلولها منتقل نمیشن

اطلاعات ژنتیکی دی ان ای منتقل میشه

بله دقیقا ما دو گروه خونی آ داریمدو انتی زن آآیا آ اوبه هردو میگیم گروه خونی آاما یک انتی زن مخفی ا ...

خب اینم نوشته احتمالا به طور ضعیف تو بعضی هاشون باشه که همون هم به ارث رسیده که احتمالا خیلی کمه ولی صفر نیس 

نمونه حاظرش همین کاربر و خواهرش

اصلا پستی که فرستادم رو دیدی؟

بله خودندم گلم

در مورد انتی زن مخفی او در گروه خونی آ صحبت کرره بود

و بچه در صورتی او میشه

که هردو پدر ومادر انتی ژن مخفی او داشته باشن

وگرنه باز هم به صورت مخفی منتقل میشه

بیخیال ، حالا ک ما حاضرو ناظر با گروه خونی o از پدرو مادر ab داریم زندگی میکنیم برم تو گینس ثبت کنم ...

امیدوارم گروه خونی پدرو مادر رو اشتباه گفته باشید

ببخشید به من ربط نداره

اما اگر خواستید با پزشکی مطرح کنید

گروه خونی ها بسیار ساده هستن و حتی پزشک اورژانس هم میتونن پاسخ بدن

شاید بچشون نباشید

لااقل مطمین میشید

من چون پرستارم و کاملا از گروه خونی ها مطمینم

این جسارت رو به خودم دادم

به شما اطلاع بدم

در پناه حق

عزیزم شما جوری نظر میدی انگار متخصص ژنتیکی در ضمن من مطلب علمیش و‌برات گذاشتم و اینم بدون هیچی تو زی ...

این pdf درسیمون هست  برای اینکه قابل درک باشه به زبان ساده تر از گوگل اسکرن گرفتم

من شمارو مسخره نکردم ولی واقعا اگر دانشجوی پزشکی هستین که بعید میدونم وای به حال بیماران سرزمینم

عزیزم دنا توی سلولی به اسم تخمک و اسپرم منتقل میشه😐

متاسفم براتون

میشه بگین بعد ترکیب سلول تخمک و اسپرم چه چیزی ایجاد میشه و اسم سلول حاصل رو بنویسید اینطوری مطمین میشم دانشجوی پزشکی هستید

چون اطلاعاتتون در حد کتابهای دبیرستان هست

این pdf درسیمون هست برای اینکه قابل درک باشه به زبان ساده تر از گوگل اسکرن گرفتممن شمارو مسخره نکرد ...

عزیزم این چیزای کلی تو زیست دوازدهمم بود من میگم همیشه استثنا هست حالا نمیدونم چرا قبول کردنش انقدر سخته نادره ولی هست در کل من هیچوقت بدون آزمایش دقیق اظهار نظر نمیکنم و با قاطعیت نمیگم چیزیو چون هیچ قاطعیتی وجود نداره 

جالبه که چون من با قاطعیت نظر نمیدم به کسی میشه وای به حال بیمارا ولی اونوقت پرستار که راجع به وراثت نظر قطعی میده لابد بیمارا خوش به حالشونه 😂

متاسفم براتونمیشه بگین بعد ترکیب سلول تخمک و اسپرم چه چیزی ایجاد میشه و اسم سلول حاصل رو بنویسید این ...

باشه عزیزم شما چقدر با سوادی که از محازی تشخیص دادی ایشون فرزند اون خانواده نیس ولی همه دکترای اون بیمارستان خنگ بودن نفهمیدن که ایشون و خواهرشون مال این خانواده نیس 😂

عزیزم این چیزای کلی تو زیست دوازدهمم بود من میگم همیشه استثنا هست حالا نمیدونم چرا قبول کردنش انقدر ...

چرا اینقدر احساس صعف در بحث علمی دارید

به جای اثبات از تصاویر خنده و ... استفاده میکنید

شما ددست داشتید واقعا دانشجوی پزشکی باشید در مجازی سعی دارید حس ناکامی از نرسیدن به ارزوتون رو جبران کنید

شب خوش

چرا اینقدر احساس صعف در بحث علمی داریدبه جای اثبات از تصاویر خنده و ... استفاده میکنیدشما ددست داشتی ...

عزیزم انقدر پزشکی برای شما دست نیافتنیه که هر کی میگه من پزشکم زورتون میاد شما با این پیام بیشتر حس ناکامی تونو منتقل کردید من هیچ ادعای در این قبال ندارم چون قطعا خیلی چیزا باید بررسی بشه ولی شما با ادعاتون نظر قطعی میدین جالبه که حتی یک واحدم ژنتیک پاس نکردین 😂