2777
2789
عنوان

اشکالات این شعر

51 بازدید | 9 پست

دیگه دلم سیر ازین سیاهی شب از چشای خیس سیگار روی لب /ازجونی که بدون حرفو بحث زندگیشو الکی سرمیکنه روی تخت هی میرزه اشک دستشو اروم میگیره روبه سقف از خدا میخواد دوباره این پسر بدون شرط بتونه قلمشو بگیره تودست خودشو ثابت کنه به این آدامی نحس پس ای خدا نزار از سر یه اشتباه از بچگی یا شرایط این احتماع کامل نیست شعر رپ نظرتون خوبه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
دیگه دلم سیره ازین سیاهی شب از چشای خیس از سیگار روی لب /اینجوری فک کنم بهتره

دیگه دلم پره از این سیاهی شب /از سیگار لعنتی که ها میاد روی لب / یه جون بدون حرف سیاهی بحث / بیخودی افتادی روی تخت هی میرزه اشک / دستشو اروم میگیره ذوبه سقف / از خدا میخواد بدون بدون شرط/ قلشمو بیگره تو دست / خودشو ثابت کنه دوباره به این آدامی نحس / ای خدای که میگی هستی هست کجای که این پسر داره از سر یه اشتباه از سر بچگی یا شرایط این احتماع خودتی الکی داره میده به ....

دیگه دلم پره از این سیاهی شب /از سیگار لعنتی که ها میاد روی لب / یه جون بدون حرف سیاهی بحث / بیخودی ...

دیگه دلم پره از این سیاهی شب /از سیگار لعنتی که مدام میاد روی لب / یه جوون شادی بودم که شدم بدبخت  / بیخودی افتادم روی تخت  / همش از چشام میریزه کلی اشک / دستمو میگیرم روبه سقف / از خدا میخوام بدون شرط/ سرنوشتمو بگیره به دست / دوس دارم باز ثابت کنم به این آدمای نحس / نباید سر یه اشتباه بچگی بگیرن امید رو ازم

دیگه دلم پره از این سیاهی شب /از سیگار لعنتی که مدام میاد روی لب / یه جوون شادی بودم که شدم بدبخت / ...

می‌دونی اینجوری خوبه ولی به عنوان یه شعر چون رو بیت نمیشه سوارش کرد فلو ندار جریال نداره