2777
2789
اول میره تو معده بعد ک هضم شد وارد جریان خون میشه و از طریق ریه خارج میشه حتی عرقرهم بو میگیره

*عرق هم

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله،من شوهرم پیازدوست داره وقتی میخوره منم میخورم وبوش روحس نمیکنیمسیرهم همینه،وقتی یک نفربخوره اذیت ...

من سیر ترشی دوست دارم وقتی میخورم بزور شده دو تا حبه ب شوهرمم میدم 😂 اون پیاز میخوره من نه براش مهم نیست من بدم میاد 😤😏

2805
اول میره تو معده بعد ک هضم شد وارد جریان خون میشه و از طریق ریه خارج میشه حتی عرقرهم بو میگیره

بله درسته . کسایی که زیادی اهل دوش گرفتن و بادی اسپلش و مسواک و نظافت هستن بنظرم موردی نداره بخورم و اذیت کننده نیست . وااااای از دست کسایی که میخورن و بی خیالن

بله درسته . کسایی که زیادی اهل دوش گرفتن و بادی اسپلش و مسواک و نظافت هستن بنظرم موردی نداره بخورم و ...

بازم هر کاری کنی بو میده مگه اینکه خونه بمونی

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)
من سیر ترشی دوست دارم وقتی میخورم بزور شده دو تا حبه ب شوهرمم میدم 😂 اون پیاز میخوره من نه براش مهم ...

یه کوچولوبخور اصلابوش روحس نمیکنی دیگه

بوی پیازازسیربدتره

وخدایی که بشددددت کافیست❣
بله،من شوهرم پیازدوست داره وقتی میخوره منم میخورم وبوش روحس نمیکنیمسیرهم همینه،وقتی یک نفربخوره اذیت ...

واقعا؟ پس اگه دوستم چیزی که سیر داشته باشه یا پیاز خام بخوره باید به منم بده بخورم تا بوشو حس نکنم؟

واقعا؟ پس اگه دوستم چیزی که سیر داشته باشه یا پیاز خام بخوره باید به منم بده بخورم تا بوشو حس نکنم؟

بله یه بارامتحان کن ضررنداره😉

وسیروپیازخیلی هم خاصیت داره😁

وخدایی که بشددددت کافیست❣