2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خوردم بو هم گرفت

بیرون بخام برم نمیخورم

هر کاری کنی، بو از ریه ها میاد بیرون . با آدامس هم نمیره

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)
2805
واقعا؟ یعنی اصن اوکی هستی موقع صحبت با کسی بعد خوردن پیاز؟

مسواک میزنم  ؛ بخصوص وقتی بخوام جایی برم یاکسی بیادخونمون

زمانی پخته میشی که می فهمی نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشون بدی یا به هر حرفی جواب بدی...(درخواست دوستی قبول نمیکنم)
خودشون متوجه نمیشن . رمزشون اینه اطرافیان روشون نمیشه بهشون بگن .

بله،من شوهرم پیازدوست داره وقتی میخوره منم میخورم وبوش روحس نمیکنیم

سیرهم همینه،وقتی یک نفربخوره اذیتی ازبوش ولی وقتی خانوادگی مصرف بشه اینطورنیس

ولی بیرون نبایدرفت دیگه😅

وخدایی که بشددددت کافیست❣
دقیقابا مسواک فک نکنم بره تا زیر بغل عرقتم بوی پیاز میگیره

بله چون اون بو تو جریان خون میره و تو کل بدن میچرخه

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)
خودشون متوجه نمیشن . رمزشون اینه اطرافیان روشون نمیشه بهشون بگن .

حالا هی ما میگیم پیاز وقتی بره تو معده تو دهنت اسیدم بریزی یا هرچقدم بسابیش اخرش بوش میاد چون بو از خود دهن نیست از وجود اون پیاز تو معدس

ولی همچنان میگن نه بو نمیده

خدایا

ما فرزندان کوروشیم..🤍
ریه چرا . معده .. بعدم سیر اینجوریه پیاز آنقدر بوش سمج نیست.

اول میره تو معده بعد ک هضم شد وارد جریان خون میشه و از طریق ریه خارج میشه حتی عرقرهم بو میگیره

2810