maryamgoli17 مدیر عضویت: 1403/07/03 تعداد پست: 1309 عنوان کیا با غذا پیاز میخورن | مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 40 پست کیا با غذا پیاز میخورن و دهنتون بو نمیگیره؟ 1403/07/13 | 00:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
booyesib عضویت: 1403/03/18 تعداد پست: 5989 من خوردم بو هم گرفتبیرون بخام برم نمیخورمهر کاری کنی، بو از ریه ها میاد بیرون . با آدامس هم نمیره ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)
پیتزاکباب عضویت: 1403/06/30 تعداد پست: 915 بعضی پیازها که خیلی تند هستن خیلی بده هیچ جوره بوش نمیره. فقط با آیگوشت میخورم اونم اگر پیاز تند نباشه
maryamgoli17 مدیر استارتر عضویت: 1403/07/03 تعداد پست: 1309 من عااااشق سیر و پیاز خامم. چکار کنم 😭😭😭😫😫 نمیتونم نخورم واقعا؟ دهنت بو نمیگیره عزیزم؟
ستفنگدار عضویت: 1400/04/31 تعداد پست: 9131 اینایی که میگن پیاز میخوریم دهنمون بوی پیاز نمیگیره رمزی چیزی میزنیدمگه میشه🌚 خودشون متوجه نمیشن . رمزشون اینه اطرافیان روشون نمیشه بهشون بگن .
لیلا_امیری1401 عضویت: 1401/05/28 تعداد پست: 9083 واقعا؟ یعنی اصن اوکی هستی موقع صحبت با کسی بعد خوردن پیاز؟ مسواک میزنم ؛ بخصوص وقتی بخوام جایی برم یاکسی بیادخونمون زمانی پخته میشی که می فهمی نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشون بدی یا به هر حرفی جواب بدی...(درخواست دوستی قبول نمیکنم)
maryamgoli17 مدیر استارتر عضویت: 1403/07/03 تعداد پست: 1309 من خوردم بو هم گرفتبیرون بخام برم نمیخورمهر کاری کنی، بو از ریه ها میاد بیرون . با آدامس هم نمیره دقیقابا مسواک فک نکنم بره تا زیر بغل عرقتم بوی پیاز میگیره
ستفنگدار عضویت: 1400/04/31 تعداد پست: 9131 من خوردم بو هم گرفتبیرون بخام برم نمیخورمهر کاری کنی، بو از ریه ها میاد بیرون . با آدامس هم نمیره ریه چرا . معده .. بعدم سیر اینجوریه پیاز آنقدر بوش سمج نیست.
limonad عضویت: 1398/06/05 تعداد پست: 992 واقعا؟ دهنت بو نمیگیره عزیزم؟ خب چرا مشکل همینه. به زور مسواک و آدامس یه کمی کمتر میشه
مینالوپز عضویت: 1399/05/24 تعداد پست: 29744 خودشون متوجه نمیشن . رمزشون اینه اطرافیان روشون نمیشه بهشون بگن . بله،من شوهرم پیازدوست داره وقتی میخوره منم میخورم وبوش روحس نمیکنیمسیرهم همینه،وقتی یک نفربخوره اذیتی ازبوش ولی وقتی خانوادگی مصرف بشه اینطورنیسولی بیرون نبایدرفت دیگه😅 وخدایی که بشددددت کافیست❣
booyesib عضویت: 1403/03/18 تعداد پست: 5989 دقیقابا مسواک فک نکنم بره تا زیر بغل عرقتم بوی پیاز میگیره بله چون اون بو تو جریان خون میره و تو کل بدن میچرخه ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)
entj عضویت: 1402/04/02 تعداد پست: 1658 خودشون متوجه نمیشن . رمزشون اینه اطرافیان روشون نمیشه بهشون بگن . حالا هی ما میگیم پیاز وقتی بره تو معده تو دهنت اسیدم بریزی یا هرچقدم بسابیش اخرش بوش میاد چون بو از خود دهن نیست از وجود اون پیاز تو معدسولی همچنان میگن نه بو نمیدهخدایا ما فرزندان کوروشیم..🤍
booyesib عضویت: 1403/03/18 تعداد پست: 5989 ریه چرا . معده .. بعدم سیر اینجوریه پیاز آنقدر بوش سمج نیست. اول میره تو معده بعد ک هضم شد وارد جریان خون میشه و از طریق ریه خارج میشه حتی عرقرهم بو میگیره ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)