2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم خیلی ازم خوشگل تره

257 بازدید | 8 پست

واقعا دختر خوشگل و با ادبیه منم خیلی دوسش دارم حتی هیکلشم حرف نداره ولی تینکه دائما منو با اون مقایسه میکنن و میگن اون خوشگلتره اذیت میشم اعتماد بنفسمو از دست میدم حتی اگ تو رومون هم نگن پشت سرمون میگن ، از حرفا و کنتیه ها متوجه میشم اعتماد بنفسمو ازودست دادم همش میگم خدایا کاش منم مثل اون خوشگل بودم ک انقد تحقیر نمیشدم ، کاهی دلم میخواد اصلا باهاش نرم تو جمعی چیزی چون سنگینی نگاها اذیتم میکنه 😭😭

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوشگلی خیلی خوبه ولی چه دستاورد هایی با خوشگلیش داشته؟ مگه هووته که مهم برات؟

کلا تو هنه چیه زندگیش موفقه کارمنده هنرمنده خوشگله با ادبه احساس میکنم خیلی پایین تر از اونم حتی حس میکنم شوهرمم این باورو داره ک خواهرش خوشگلتر از زنشه 

کلا تو هنه چیه زندگیش موفقه کارمنده هنرمنده خوشگله با ادبه احساس میکنم خیلی پایین تر از اونم حتی حس ...

همه اونایی که گفتی تلاش کرده به دست آورده وگرنه چون خوشگله هنرمند نشده کارمند نشده 

من ارگ بم ُ خشت به خشتم متلاشی                             تو نقش جهان هر وجبت ترمه و کاشی