2777
2789

پشت جفت من ونوس لیک دیده شده یعنی تجمع خون که هماتوم نیست ظاهراً و هفته ۱۵ هستم حالا دکتر میگه صبر کن هفته ۲۰ سونو بده دقیق مشخص میشه چیه ولی ممکنه به نفع چسبندگی جفت باشه که نت خوندم اصلا چیزهای خوبی ننوشته و خطرناکه 

لطفا اگه تجربه شو دارید بیایید ممنون میشم 

گاهی آدم با یه اشتباه ۱۹ نمیشه ، صفر میشه .

احتمال خونریزی بعد زایمان هست که ممکنه خدای نکرده قابل کنترل نباشه و نیاز به هیسترکتومی یعنی خارج کردن رحم باشه،به خاطر همین زقبل زایمان دقیق بررسی می‌کنند تا با آمادگی کامل و ذخیره خون برن برای عمل  

جان و جهان من تویی   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خواهرم داشت زایمان کرد ولی جفتش نیومد کورتاژ کردن کشیدن بیرون سر دوتا بچه هاش هم اینطوری شد

بچه هاشو چند هفتگی دنیا آورد ؟ سزارین بود ‍‍؟

چند درصد چسبندگی داشت . علایمش چی بود ببخشید سوالم زیاد شد خیلی نگرانم  

احتمال خونریزی بعد زایمان هست که ممکنه خدای نکرده قابل کنترل نباشه و نیاز به هیسترکتومی یعنی خارج کر ...

خدا کنه دیگه این مصیبت سر م نیاد خدایا بسه دیگه

بچه هاشو چند هفتگی دنیا آورد ؟ سزارین بود ‍‍؟چند درصد چسبندگی داشت . علایمش چی بود ببخشید سوالم زیاد ...

هفته هاشو نمیدونم ولی طبیعی بود درصد هم نگفتن فقط زایمان کرد جفتش نیومد و بردنش واسه عمل 

🇮🇷🇮🇷🇮🇷