2777
2789
عنوان

انداممم چطوریه عکسسسسس

| مشاهده متن کامل بحث + 1186 بازدید | 39 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها کد 150 تومنی اسنپ ندارید بدید

۱۵۰ هزار تومن تخفیف اولین سفارش غذا با اسنپ!

کد FQPVS4AS7NW6XCVYTG

تا ۱۷ مهر

روی لینک بزن:

https://l.snpp.link/yuolg

لغو ۱۱

تا همیشه چشم به راه عطرت می مانم چشم انتظاری تو زیباترین بی قراری دنیاست

ببخشید عکس نمیاد بارگذاری نمیشه شرمنده

غلط کرده مردیکه ی خ.....ررررر.واقعا نفهمه.چرا؟حتی اگه ی مرد خانمش زشته زشته زشت باشه این از احمقی و بی فرهنگیشه که به خانمش همچین کلمه ای رو به کار ببره.اگر زشت باشه و همچین کلمه ای رو به کار برد پیش خود خ...ر...ر...ش فکر نمیکنه که شایددو قدم اونورتر یکی به همسرش بگه خشکلم افتخار دوستی میدی بهم و بعد با جملات فریبنده اون خانم رو جذب خودش کنه و ناموسه خودش رو به همین راحتی تو چنگال ی وحشی بندازه؟باید به همسرش حتا اگه سیاه زشت بد قواره هم باشه بگه عزیزم خیلی نازی و خشکل از تمام خانمهای داخل خیابون که میبینم سر هستی خدا بهم فرشته داده.با این جملات خانمش رو به عرش میرسونه اعتماد به نفس بهش میده با همین کلامش احتمال داره خانمش بگه عزیزم من بدون تو خونه مامانم نمیتونم بمونم با تو و هرجا تو باشی بهم خوش میگذره یعنی شاید همین کلمه باعث بشه که خانم با این که مادرش مریض هم هست کمتر بمونه پیش مامانش و این کار خانم باز باعث جواب بسیار تحسین برانگیز از سمت شوهرش بشه و بگه عزیزم مامان تو مامان منم هست یا کامل پیشش بمون یا بیاریم منزل خودمون.ولی امان از نفهمی شو...ه   ...ر

غلط کرده مردیکه ی خ.....ررررر.واقعا نفهمه.چرا؟حتی اگه ی مرد خانمش زشته زشته زشت باشه این از احمقی و ...

اشکال نداره همین که نیت پاک و درون پاکی داری از هزارتا مدل ها و عمل کرده ها سری.اون نفهم نمیدونه که اگه حتا سر باشه تیپ و قیافه با یک تصادف یک سوختگی یک مریضی ناعلاج از بین میره پس فقط ذات پاک میمونه.عزیز ببین و بسنج با خودت و کاملا همه ی جوانب رو در نظر بگیر اگه قابل زندگی هست ک فکر میکنم نیست باهاش بمون و بجنگ با نفهمیش و اگه هم قابل زندگی نیست خودتو ازاد کن ولی به بعد از جدایی و تنهایی و مالی و خیلی چیزای دیگه باید فکر کنی

غلط کرده مردیکه ی خ.....ررررر.واقعا نفهمه.چرا؟حتی اگه ی مرد خانمش زشته زشته زشت باشه این از احمقی و ...

چی میگی حالت خوبه؟

همه خوبن مگر اینکه خلافش ثابت شه، همه چیز متقابله برای من، احترام میذاری احترام میبینی و بلعکس دنیا خیلی جای قشنگیه
چی میگی حالت خوبه؟

شرمنده عزیزم اشتباه شده اینا مربوط به اون خانم خوش فکر که نوشته بود شوهرم بهم گفته زشتی و من از تو سرم و مامانم الزایمر داره بهم گفته نباید سراغ مامانت بری الان اومدم قهر عکس خودمو شوهرمو میزارم نظر بدین.نمیدونم چرا برای شما اومده.معذرت

اهان راستی یه تاپیک دیدم برافیلر بینی تو خودت راضی بودی ؟ینی خوشگل تر کرد بینیتو ؟بعد چند وقت دوباره ...

عزیزم من راضی بودم

فیلر برای بینی های کوچیک خوبه که نهایت یکم قوز دارن

بعد 6*7 ماه جذب میشه

من البته کم زده بودم 

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋