2777
2789

پسرم سه سالشه تا قبل یک سالگی دد به به و اینا می‌گفت توجه داشت صداها رو تکرار میکرد بعد ما، از یکسالگی به بعد دیگه ساکت شد تمرکز و توجهش به کل رفت البته همش جلو تلویزیون بود دیگه بعد یه مدت کلا تلویزیون و گوشی رو گرفتم ازش توجهش بهتر شد ولی همچنان حرف نمیزد الانم که همش گفتار و کاردرمانی وجدیدا میبرم روانپزشک، دکترش گفت بیش فعال شدیده البته ممکنه اتیسم خفیف هم داشته باشه، دارو گرفتم براش داروها اذیتش میکنن بیقرار میشه خودش ک ماشالله پرانرژیه داروها برای توجه و تمرکزش بدترش کردن یه جا بند نمیشه، ولی مشکل من حرف نزدنشه هر کاری کردم دکتر بردم گفتار بردم تخم کفتر دادم ولی حتی یه کلمه هم نمیگه دیگه کم آوردم تو رو خدا کسی اگه راهی بلده بگه فقط یک کلمه حرف بزنه 

دکتر مغزو اعصاب بردی 

نوارو ام ار ای گرفتی 

ولی خیلیا را دیدم تا پنج سالگی حرف نزدن یهویی به حرف اومدن .من دخترم به خاطر مشکلاتش تا ۵ سالگی خوب حرف نمیزد .الان ۷ سالشه بعضی کلماتو هنوز نمیتونه بگه

درخواست دوستی قبول نمیکنم سر این موضوع شدید  ضربه خوردم 💔

https://B2n.ir/insta_babaei

عزیزم ان شاالله گل پسرت مشکلی نداشته باشه 

این لینکه اینستا پیج یه دکتریه(البته طب سنتیه فکرکنم)  تخصصش اتیسمه ایشالا که پسر شما اتیسم نباشه اما اگه خدایی نکرده اتیسم داشت من شنیدم ایشون خیلی موفق بوده توی درمان اتیسم

پیامم تبلیغ نیست فقط از سر دوستی گفتم عزیزم♥️

با امضای من مشکل دارید هی حذف میکنید؟!😒با اون سایتتون اه😐 فقط اومدم بگم راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پسز من همین طور بود حرف نمی زد ولی بیش فعال نبود از ۳ سالگی تا ۷ یا۸ سالگیش بردم گفتار درمانی هم زمان روی توجهو تمر کز هم کار می کردند هفته ای سه روز می بردمش فکر کن چند سال تابستون و  زمستون هفته ای سه بار هر بار دو ساعت عالی شدمثل بلبل حرف نی زد و فوق العاده با تو جه د تمرکز و با هوش . استمرار و مداومت می خواد گفتار در مانی

2805
دکتر مغزو اعصاب بردی نوارو ام ار ای گرفتی ولی خیلیا را دیدم تا پنج سالگی حرف نزدن یهویی به حرف اومدن ...

بردم مغز و اعصاب نوار گرفت گفت مشکل نداره وای توجه و تمرکزش اونقدری زیاد نیست که بشه بهش چیزی یاد داد البته یادم میگیره ولی حرکات رو‌ نه کلمات 

https://B2n.ir/insta_babaeiعزیزم ان شاالله گل پسرت مشکلی نداشته باشه این لینکه اینستا پیج یه دکتریه( ...

ممنونم عزیزم ❤️ ایشون رو قبلا معرفی کردن ولی راه ارتباطی نداره میگن کسی رو جدید قبول نمیکنن یا خیلی طول میکشه

پسز من همین طور بود حرف نمی زد ولی بیش فعال نبود از ۳ سالگی تا ۷ یا۸ سالگیش بردم گفتار درمانی هم زما ...

من پسرم خیلی انرژی داره مدام در حال بدو بدوعه، و منم گفتار و کار میبرم ولی نیمساعت در هفتس همین یه مرکزم داریم اینجا میگن نهایتا دو جلسه نیمساعته در هفته اونم تو دو روز، فایده نداره اینجوری براش

بردم مغز و اعصاب نوار گرفت گفت مشکل نداره وای توجه و تمرکزش اونقدری زیاد نیست که بشه بهش چیزی یاد دا ...

یه بچه داری 

بزرگتر بشه خوب میشه

فقط گفتارو حتما ببر جای خوب واقعا تاثیر داره

درخواست دوستی قبول نمیکنم سر این موضوع شدید  ضربه خوردم 💔
ممنونم عزیزم ❤️ ایشون رو قبلا معرفی کردن ولی راه ارتباطی نداره میگن کسی رو جدید قبول نمیکنن یا خیلی ...

👌اهان ان شاالله که مشکلی نباشه گلم😘😘

با امضای من مشکل دارید هی حذف میکنید؟!😒با اون سایتتون اه😐 فقط اومدم بگم راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️