2777
2789
عنوان

مشهد داره اذان میگه و من غمگین ترینم

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 27 پست
منم مشهدم ...چشام پر اشکه... حامله ام هستم ماه آخر...انشا...دعا میکنم واست که خدا همه ی اسیرا ب درد ...

خدا مادرت شفا بده

توروخدا سر زایمانت دعام کن 

خدایا کمکم کن اوضاع زندگیم‌ خوب بشه خدایا بخاطر پسرم کمکم کن
شاغله؟تا حالا کاری کردی برا ترک دادنش

ن‌بیکار شده ی ساله 

چندبار ترک کرده ولی اراده‌ نداره هر بار لعزش داشته

خدایا کمکم کن اوضاع زندگیم‌ خوب بشه خدایا بخاطر پسرم کمکم کن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ن‌بیکار شده ی ساله چندبار ترک کرده ولی اراده‌ نداره هر بار لعزش داشته

تا خودش نخواد ترک کنه نمیشه فقط هدر دادن انرژی

من آدمی رو دیدم صدبار خانوادش کمپ خوابوندنش نشد بالاخره خودش خسته شد و ترک کرد الان هم معاون یه شرکت خصوصیه .باورت نمیشه یه زمانی کارتن خواب بود ولی الان ببینیش اصلا باورت نمیشه تا خودش تعریف نکنه

دعا کن خدا به راه راست هدایتش کنه فقط از خدا بخواه عزیزم

بعدم با خودش صحبت کن از هر راهی از هر مسیری با هر زبونی با هر شیوه ای که میتونی

کادر منزل بیار سرشو گرم کن تو خونه خودتم یه درآمدی داشته باشی یه امیدی بیاد تو خونت به بچت فکر کن زندگیت رو خودت بساز 

ببین زن خیلی قدرتمند اگه بخوای میشه و سخت نیست فقط باید بشینی فکر کنی تا الان مدارا کردم از الان به بعد میخوام تغییر بدم ،ببینی زندگیت ارزش داره که براش خودتو به آب و آتیش بزنی؟

دعا کن بمیرممن نمیتونم این زندگی تحمل کنم

اگه مردن به دعای من بود من خیلی وقت پیش باید میمردم

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹