2777
2789
عنوان

همسایه واحد روبروم

484 بازدید | 15 پست

همسایه واحدروبروم هر وقت چیزی لازم داشت میومد در خونه من .از طرفی ام خیلی خیلی زن فضول و سرک کشیه.به همه چیز کار داره!منم یه مدت سرسنگین شدم .دیروز میگه حس میکنم از من خوشت نمیاد و نمیخوای خونت بیام!

بعد یهو خودشو انداخت داخل هال 🤨

...

شاید کسی رو ندارن .آدم ساده ای هست که بیان کرده ،بنظرم

خدایا ازت ممنونم بخاطر خانواده ام،بخاطر همسرم و پسرام💚،خدایا میدونم حواست به همه چیز هست💚💚.............تو همانی که نمی‌دانی چ اندازه دل انگیزی💝

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ن بابا ساده نیست .از چشمی رفت امد مارو زیر نظر داره .خیلی فضوله

بعضی ها داشتن فضولن ،میدونی چون روبرو هستیم و چشم تو چشم دلخوری ایجاد نشه قشنگتره،اما مدیریت کن،بگو خیلی ساده و راحت من خیلی اهل رفت و آمد نیستم

خدایا ازت ممنونم بخاطر خانواده ام،بخاطر همسرم و پسرام💚،خدایا میدونم حواست به همه چیز هست💚💚.............تو همانی که نمی‌دانی چ اندازه دل انگیزی💝

سلام خانما با اجازه استارتر یه سوال خارج ازبحث کسی تا حالا شربت لیکو رویال برای تقویت سیستم ایمنی کودک داده به بچش ؟اگه تاثیر داشته بگین لطفا که خیلی خسته ام از مریضی. تو را خدا اگه کسی میدونه جواب بده دعاش میکنم انشالله یا اگه شربت دیگه ای هم سراغ دارید برای سیستم ایمنی به جز آسماویت و ایمونیس بگین بهم 

رک بگو نمیدونم از چی میترسید.بگو کلا از رفت آمد همسایه با ۶مسایه خوشم نمیاد.در حد سلام خدافظ.من به یکی که چند ماه بعد اومدنم اومد خونم گفتم تجربه خوبی ندارم و ترجیح میدم رفت و امد نکنم

دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی
بنظرتون چطوری بفهمونم که خوشم نمیاد با همسایه رفت امد کنم .خیلی فضوله😵‍💫

اگه فضولم نباشه رفت و آمد با همسایه اشتباهه چون خواه یا ناخواه در جریان زندگیت قرار میگیره بهش بگو زیاد حرف بزنم میگرنم دردش زیاد میشه 

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

اومد سرسنگینی باش ،برو تو آشپز خونه کاراتو انجام بده دیگه اگه قرار باشه حالیش بشه نیاد نمیاد ولی بازم اگه خواست بیاد دوسه بار درو. روش باز نکن بگو خواب بودم یا با تلفن حرف میزدم متوجه نشدم

اگه اینم جواب نداد رسماً بگو ببخشید نمیتونم دعوتتون کنم داخل همسرم دوس ندارن .

2810