2777
2789
عنوان

مامانهای کلاس دومی بیاید

74 بازدید | 14 پست

بچه هاتون راحت تکلیف انجام میدن؟الان که آخر هفته ست چقدر تکلیف دارن؟معلم پسرم ۴صفحه نگارش و یه عالمه دیگه تکلیف داده.خیلی عصبانیم.چون نگارش مال خونه نیست.یاید سرکلاس انجام بدن

پسر من چهارمه دومین روز مدرسه ۴صفحه ی کتاب رو مشق نوشته دوباره واسه شنبه همون درس رو باید مشق بنویسن کلی هم طولانیه درسش،منم اعصابم خرده هی الکی درس میگه حداقل نصف میکرد بجاش ریاضی میگفت

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پسر منم کلاس دوم بعضی وقتا نگارشو میاره خونه آخر هفته سه تاکاربرگ   و ویس روخوانی املا 

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 

نه

از صبح دارم میگم برو تکالیفتو بنویس

خیره سر هنوز از پای تلویزیون تکن نخورده

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
پسر من چهارمه دومین روز مدرسه ۴صفحه ی کتاب رو مشق نوشته دوباره واسه شنبه همون درس رو باید مشق بنویسن ...

من به این معلم تذکر دادم.چون خودمم معلمم و میدونم نگارش برا کلاس هست نه خونه.معلوم نیست سرکلاس چکار می‌کنه که میندازه برا خونه.حداقل نگارش تنها بود یه حرفی.یا تکلیف نمیگه یا اینقدر زیاده که من مادر عصبی میشم

من به این معلم تذکر دادم.چون خودمم معلمم و میدونم نگارش برا کلاس هست نه خونه.معلوم نیست سرکلاس چکار ...

شوهر من اشناست با معلمه به شوخی گفته بود خوب مشق دادی ها 

معلمه هم برگشته گفته اصلا به من کار نداشته باشین خودم میدونم چیکار کنم 

ادم نمیدونه چی بگه دیگه

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
شوهر من اشناست با معلمه به شوخی گفته بود خوب مشق دادی ها معلمه هم برگشته گفته اصلا به من کار نداشته ...

بعضیا دیونه ان بخدا.من خودم روستا درس میدم.بخدا اگه یه ذره مشق زیاد بگم میان منو میخورن.خودشون سر خود مشق رو کم میکنن

مرسی عزیزم این اصلشو از کجا بگیرم خوب بخونمش؟

سلام

بزن توگوگل فرق بیمه بدنه وکارت طلایی من تصویرشوتوگوشیم داشتم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
2810