بچه دو روزمو بعد از ۹ماه بارداری سخت به خاطر مشکل قلبیاز دست دادم به دکتر گفتم چرا بهم نگفتی برم اکو قلب جنین میگه اگه میرفتی هم نمیشد سقطش کنی چون از ۱۸هفته به بعد اکو قلب انجام میدن به نظرتون راست میگه؟
تو بارداری همه چی نرمال بود .حتی سونو رنگی هم رفتم گفت مشکلی نداره 24ساعت بعد تولد فهمیدن مشکل قلبی ...
خدا بهتون صبر بده عزیزم
دخترمن الان یک سالشه مشکل قلبی داره تو دوران بارداری همه ی آزمایش ها وسونوها اوکی بود حتی شک هم نکردن که مشکل قلبی داشته باشه یک ماه بعد از به دنیااومدنش فهمیدیم که مشکل قلبی داره تا الان دو بار عمل شده که ریسکش خیلی بالا بود واقعا سخت گذشت الان یه عمل دیگه داره که دکتر گفته فعلا صبرکنیم تا بزرگ بشه چون عملش خیلی خیلی سخته منم واقعا نگرانم میگم اگر دوران بارداری میفهمیدیم بازم میشد یه کاری کرد
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
آقا نیستم هی نگین مردی 😐 والا کاش فرهادمجیدی بودم 🥺💙یه اس اسی خستهِــ (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات) تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود. شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم دیگه عادت کردم اصلا به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂