2777
2789
عنوان

مرد خسیس

242 بازدید | 32 پست

به نظرتون مردی که تو دوستی خسیسه بعد ازدواجم همینجوریه؟ یعنی مثلا چون شما رو برای ازدواج نمیخواد براتون خرج نمیکنه و اگر با یکی دیگه ازدواج کنه برای اون ممکنه خرج کنه و خسیس نباشه؟ چون حتی واس خودش خرج نمیکنه مثلا گوشیشو عوض نمیکنه یا اینکه با ماشینش خودش جایی نمیره و فقط با مترو تردد میکنه و همه خریداشم از افق کورش انجام میده که ارزون‌تر بشه براش. نظرتون چیه؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آدمی که خسیس باش قبل و بعد نداره کلا اخلاقش همینه 

ولی خب یسریا تو دوستی میگن اینکه زنم نیست خرج کنم 

ولی خب دیگ بیرون میرن کافه میرن اینا کادو ساده اینا باید باش ،ولی تو داری میگی برا خودشم خرج نمیکنه احتمالش زیاده خسیس باش

تا چه حد مثلا بیرون میرید چیزی میخره بخورید اهل کادو هست ؟

نه کلا شاید ماهی ی بار مثلا. کادو که اصلا. کافی شاپم میبره معمولا. وضع مالیش خیلی خوبه ولی خرج نمیکنه اصلا. میگم شاید چون منو نمیخواد برای ازدواج اینجوریه و ممکنه برای همسر آیندش دست و دلباز باشه.

مردا بدتر میشن بعد ازدواج و بعد بچه دار شدن اخلاقشون هر چی هست بدتر میشه ،بعد از کجا میدونی برای خودش نمیکنه پسرا انقدر دروغگوئن من دیدم طرف ایفون داره ولی یجاهایی با گوشی معمولی میره یا طرف ماشبن خارجی داره با پراید میره خیلیم دیدم مردای اینجوری ،مردا اصلا ساده نیستن خیلیم زرنگن، مراقب باش با روحو روانت بازی نکنه قلب درد و ناراحتی اعصاب بگیری

مترو و اینا دلیل نمیشه ولی مرد و زن خسیس رو نمیشه باهاشون زندگی کرد . خسیس خسیسه و درست نمیشه خودم ک ...

ببینید من فقط میخوام بدونم ممکنه بعدا برای همسر آیندش دست و دلباز باشه؟ دونستن این موضوع واقعا برام مهمه.

نه کلا شاید ماهی ی بار مثلا. کادو که اصلا. کافی شاپم میبره معمولا. وضع مالیش خیلی خوبه ولی خرج نمیکن ...

حیف و روحو روانت میندازی زیر دست این قدر نشناسا ،الانم بخوای بری برای اینکه وقتی پیشش نیستی هم زجر بکشی الکی بهت میگه نموندی میموندی برات چکارا که نمیکردم یا بهت میگه اهن پرست که احساس بدی نسبت به نیازهای به حقت داشته باشی ،بازی کثیف پسرا و مردا رو نمیشناسی جوری با روحو روانت بازی میکنن خودت مات میمونی چون رحم ندارن فقط بفکر متفعت و راحتی خودشونن ،دختر بهتر هم اگررر پیدا کنن میرن بدون عذاب وجدان 

مردا بدتر میشن بعد ازدواج و بعد بچه دار شدن اخلاقشون هر چی هست بدتر میشه ،بعد از کجا میدونی برای خود ...

ماشینش که لاماری هست ولی تکون نمیده. سرکارم با مترو میره میگه اسنپ خیلی گرون میشه. ولی وضع مالیش خیلی خوبه. خونشون شمال تهرانه. میخوام بدونم فقط واس من اینجوریه یا باهمه اینجوری خواهد بود؟

ببینید من فقط میخوام بدونم ممکنه بعدا برای همسر آیندش دست و دلباز باشه؟ دونستن این موضوع واقعا برام ...

ممکنه 

ولی ما نه دیدمیش نه میدونیم چه رفتاری داره خودت باید بیشتر دقت کنی ببینی چطوری 

ببینید من فقط میخوام بدونم ممکنه بعدا برای همسر آیندش دست و دلباز باشه؟ دونستن این موضوع واقعا برام ...

اصولا نه . آدم خسیس کلا خسیسه ولی مواردی هم هست که طرف برای زن و بچه خودش اینجوری نیست . از نظر من آدم ریسک نکنه بهتره