2777
2789
عنوان

مرد خسیس

| مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 32 پست

دایی خودم خسیس بود خیلی 

ینی ی لباس نمیخرید برا خودش ولی وضعشم توپ بود

ازدواج کرد الان برا زنش همیشه بهترین لباس و خوراک و میوه 

طلا هم که نگم هرسری ما میبینیم النگو و طلا جدید گرفته براش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دایی خودم خسیس بود خیلی ینی ی لباس نمیخرید برا خودش ولی وضعشم توپ بودازدواج کرد الان برا زنش همیشه ب ...

ولی برا بقیه خسیس حتی خودش 

فقط برا زنش 

باز نمیدونم این آقا اخلاقش چطوریه

ولی برا بقیه خسیس حتی خودش فقط برا زنش باز نمیدونم این آقا اخلاقش چطوریه

مثلا میگه زن باید خودش پول دربیاره. زنی که حقوقش ده تومن به بالا باشه بهترین خرج و برای خودش میکنه. کلا دوست داره زن خودش پول در بیاره.

ببینید من فقط میخوام بدونم ممکنه بعدا برای همسر آیندش دست و دلباز باشه؟ دونستن این موضوع واقعا برام ...

ببین اسی من یدوستی داشتم میدیدیش میگفتی چقدر هیچی نمیفهمه از شمال اومده بود تهران با وعده زمینای بابام توشمال پسره رو خر کرد پسره خسیس بود ولی چون فکر میکرد بعدا ارث توپ بهش میرسه خرج دوستم میکرد ولی تو ازدواج بارها خیانت کرد دوستمم براش مهم نیست میگه پولش برام مهمه، اکثر کسانی که با خیانت شوهر کنار میان برای پول و امکاناته وگرنه کسی کنار نمیاد دروغ میگن ما بخاطر بچه و فلان،مرد خوب خرج کنه و پول و امکانات داشته باشه زنه اصلا براش خیانت مهم نیست 

یعنی خسیسه همیشه؟

ببین من که طرف رو نمیشناسم و نمیتونم قضاوت کنم از روی چیزایی که شما گفتی حرف میزنم.  از نظر من این آدم خسیسه . وقتی برا خودش خرج نمیکنه.  وقتی وضعش خوبه اینجوری که میگی ولی حاضر نیست استفاده کنه . میخواد برا شما خرج کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

مثلا میگه زن باید خودش پول دربیاره. زنی که حقوقش ده تومن به بالا باشه بهترین خرج و برای خودش میکنه. ...

اصلا سمتش نرو 

این از ایناس که هیچی نمیده خرجی 

قشنگ از الان داره مقدمه چینی میکنه 

ببین من که طرف رو نمیشناسم و نمیتونم قضاوت کنم از روی چیزایی که شما گفتی حرف میزنم. از نظر من این آ ...

میگه من باید کار کنم تا پنجاه سالگی پول جمع کنم بعدا زندگی کنم. شغلشم ساختمون سازه. انگار آدم میدونه تا کی زندس.

ببین اصلا شما رو دوست داره؟یا نه همینجوری برا سرگرمی دوست شده،اصلا حرفی از ازدواج میزنه؟اگه نه برای ...

ببین من ک تازه باهاش آشنا شدم ولی میخوام ببینم وقت روش نذارم اگه به درد نمیخوره. چون خیلی خوشش اومده از قیافم و ول نمیکنه.

یعنی خسیسه همیشه؟

بعد اسی یچیزی بگم زنا ساده ان احساساتی جلو میرن مرد میفهمه زن روی چه چیزایی واکنش میده ،یدوست اقای معمولی دارم یمدت همش استوری میزاشت مثلا با دختری اومده سفر بهش میگفتم چرا اینکارو میکنی میگفت دوست دخترم خیلی دوست داشت سفر باهم بریم الان میزارم حرص بخور روانش بریزه بهم ،مردا و پسرا دقیقا میدونن چجوری با روحو روان زنا و دخترا بازی کنن چون زنا ساده ان احساساتین زود گول میخورن