2777
2789

من الان زود پز برداشتم فکر کنم 2 کیلو 2کیلو و نیم بود آیا ضرر داره؟؟؟ نگران شدم.   لکه بینی اینا ندارم

خدا حفظ کنه نیکی عزیزم و  چشم بد ازت دور باشه الهی...   پسرم یروزی به دنیات می یارم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جفتت چقدر پایینه ؟ چند هفته ای ؟ من جفتم لولایینگ بود زودپز اینا برمیداشتم چیزی نمیشه

منم لولایینگه 

حس کردم سبکه ولی بعدا متوجه شدم 2کیلو نیم هستن اینا

جدی میگی؟ زودپزت ازین سنگینا بود؟

خدا حفظ کنه نیکی عزیزم و  چشم بد ازت دور باشه الهی...   پسرم یروزی به دنیات می یارم 
نمیشه بگی چند کیلو برداری که باید مراقب باشی منم برای دوتا بارداریم جفتم پایین بود فشار میوردم به خو ...

جفتتون خیلی پایین بود؟ یا یه کم؟   چند کیلو یعنی چیز سنگین برمی داشتین؟

علائمت چیه ک میگی جفتم پایینه

شما هفته بارداریتون انگار با من یکیه.  من تیکت بارداری نزدم ولی

منم لولایینگه حس کردم سبکه ولی بعدا متوجه شدم 2کیلو نیم هستن ایناجدی میگی؟ زودپزت ازین سنگینا بود؟

ببین من لولایینگ بود زودپزم نمی‌دونم چند کیلو بود اما همین قدر بهت بگم ک مسافرت هم رفتم ، البته پله و دستشویی فرنگی رو رعایت میکردم ، من گاهی لکه بینی هم داشتم ، اما تا قبل از پانزده هفته جفتم رفت بالا خدا رو شکر