2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ما تازه پنجشنبه برای پسرم خریدیم چیو میخوای بدونی؟

چه خوب، همه چیشو، مثلا اینکه چه مارکی بهتره؟ چی داشته باشه خوبه؟ راضی هستین یا نه؟رنج قیمت خوباش چقدره؟

خدایا مرسی عشقامو آفریدی (عمرم شوهرم، دنیام دخترم)
از این کنترل دارا بگیر تو کوچه هم راحت باشی جای کالسکه بچم خوشش میاد😁

آهان من نمیدونستم کنترلیشم هست، چه خوب.واقعا میشه جای کالسکه استفاده کرد؟

داری میگیری یجوری بگیرکه حداقل چند سال بتونه استفاده کنه بعضیاشون خیلی کوچیکن نهایتش تا سه چهار سالگ ...

حد اکثر تا چند ساله داره؟

چه خوب، همه چیشو، مثلا اینکه چه مارکی بهتره؟ چی داشته باشه خوبه؟ راضی هستین یا نه؟رنج قیمت خوباش چقد ...

والا اصلا مارکشو نمیدونم چیه دیدیم خوشمون اومد امکاناتش خوب بود گرفتیم😆 ولی خوب بزرگه قشنگ تا پونزده شونزده سالگیشم فکر کنم بتونه بشینه ظرفیت هشتاد کیلو رو هم داره خودش اهنگ داره فلش خوره کابل گوشی داره کنترل داره پدالو دنده هم داره که خودشم بدون کنترل بتونه رانندگی کنه که پسرمن فعلا پاش به پدال نمیرسه😆بعدش دونفره هم هست دوتاهم شدن راحت میتونن بشینن از چهارصد تومن هم هست تا یکو خورده ای ما برای پسرمو یکو سیصدو پنجاه بود یکو دویست و هفتاد حساب کرد

[QUOTE=47340835]من برای پسرم چند سال پیش خریدم ..سه سالش بود ..شاید دو هفته بازی کرد حالام افتاده تو زیرزمین [/Q

منم دخترم سه سالشه تا حالا نخریدم چون شنیدم بعد یه مدت از چشم بچه میفته و میندازه گوشه خونه و تو مستاجری هم سخته جا گیره