2777
2789
عنوان

زندگی در مشهد

| مشاهده متن کامل بحث + 682 بازدید | 58 پست
خوب عجیبش برام همین بود که نوساز بودن و با متراژ ۱۲۰ اینا و حتی سند دار هم هستن ...بزنی تو دیوار میا ...

الهیه جاهای خوبش مثل اوایل مجیدیه اینا خیلی گرونه ولی آخراش مثل صادقیه یا امیریه ارزون تره

فکر کنم ۲۰ تا ۲۵ کیلومتر با حرم فاصله داره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چقدر بوجتونه طلاب خواجه الربیع قسمت یوسف زادش عبادی اخراش مهرآباد بعضی جاها ی قاسم آباد بوجه کم میخو ...

اینا بودجه کم میخواددد؟؟؟

قیمتا دستت نیست یه سر بازار برو

عبادی کمه آیااا؟؟

قاسم آبادد؟؟؟

تیکر بارداری نیست
اونایی ک زود به زود چشمشون ب گنبدامام رضا میفته خیلی خوشبختن😭ما که فقط باید از توکلیپا و عکسا نگا ک ...

منم خیلیییییییییی ساله نرفتم.

دیگه ان شاالله جور بشه همونجا بمونین ان شاااااااااااااااااااالله...

ان شالله قسمت شما هم بشه حتی اندازه مسافرت دو سه روزه😍

سلامخواهر من چهارراه ابوطالب ساکننخیلی از محله شون راضیهخونه دوخوابه تمیز احاره کردنصاحبخونه گذاشته ...

من سه خواب می‌خوام آخه.

دو خواب کوچیک میشه برامون.

همش دعوا میکن خسته شدم دیگه🤦🤦🤦🤦

اینا بودجه کم میخواددد؟؟؟قیمتا دستت نیست یه سر بازار بروعبادی کمه آیااا؟؟قاسم آبادد؟؟؟

عبادی اولاش گرونه اخراش ارزونه تو متن نوشتم توجه نکردید قاسم آباد هم نگفتم ارزونه نسبت ب بودجشونو بافت فرهنگی ش پیشنهاد دادم وگرنه خونه هم خیلی گرونه قاسم آباد هم گفتم بعضی جاهاش مثل منزل اباد  بعد از سجاد پیروزی ک ارزون تر هست از این مکان ارزون تر بافتش خطرناک هست