2777
2789
عنوان

شیو کردن موهای زائد در بارداری

147 بازدید | 12 پست

سلام بچه ها 

من ده هفتمه و برای شیو کردن رو مخ خودمم

ژیلت خیلی بده بنظرم

بنظرتون میتونم وکس کنم ناحیه بیکینیمو با زیر بغلم؟مشکی برای جنینم پیش نمیاد؟لطفا راهنمایی کنید دارم دیوونه میشم

زیربغلتو وکس کنین جنینت مومی میشه مگه نمیدونی؟

ربط گ..ز به همه چی

وطن یعنی نژاد آریایی،سرای مردمانی بس خدایی*وطن یعنی سرای مردم پارس،وطن یعنی خلیج تا ابد پارس*وطن منشور آزادی کوروش،ز جان بگذشتگی های سیاوُش*وطن یعنی اوستا،فَروهَرها/شکوه و آیین اهورا*وطن یعنی سرای پاک زرتشت،به فرمانش بباید اهرِمن کشت*وطن یعنی چ آباد و چه ویران،همیشه جاودان باد نام ایران❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه چیزی نمیشه ولی ی جای ترتمیز پیداکن برو اویلاسیون

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

اگه خودم انجام بدم میشه؟

اگه شکمت بزرگ نیس دستت میرسه چرا که نه انجام بده

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

منظورتونو نمیفهمم میشه واضح تر بگید

موم زیر بغل چه تاثیری رو جنین داره آخه،چه سوالیه

وطن یعنی نژاد آریایی،سرای مردمانی بس خدایی*وطن یعنی سرای مردم پارس،وطن یعنی خلیج تا ابد پارس*وطن منشور آزادی کوروش،ز جان بگذشتگی های سیاوُش*وطن یعنی اوستا،فَروهَرها/شکوه و آیین اهورا*وطن یعنی سرای پاک زرتشت،به فرمانش بباید اهرِمن کشت*وطن یعنی چ آباد و چه ویران،همیشه جاودان باد نام ایران❤
اگه شکمت بزرگ نیس دستت میرسه چرا که نه انجام بده

یعنی برام خطری نداره؟تو نت هم زدم میگه مشکلی نیست از دکترم پرسیدم میگه مشکلی نی ولی باز خودم استرس دارم😂😂

یعنی برام خطری نداره؟تو نت هم زدم میگه مشکلی نیست از دکترم پرسیدم میگه مشکلی نی ولی باز خودم استرس د ...

نه اصلا نترس موادشیمیایی خطر داره لیزرم همینطور ولی وکس نه