2777
2789

چه کتاب هایی بخونم؟ خیلی سبز، سیر تا پیاز، کلاغ... کدومش؟ اونایی که نمونه قبول شدن، چه روشی برای درس خوندن داشتن؟ چندساعت درس میخوندین در طول روز؟ 

تو که از الان میخوای بخونی چرا تیزهوشان نه؟ 

امسال نحوه ازمون عوض شده دقیق نمیدونم ولی قبلا کتاب۳۱ استان بود که بچه ها کار میکردن 

از بین اینایی که گفتی خیلی سبز بهتره. کلاغ سپید که یجورایی پاسخنامه کتاب درسیه سیرتاپیاز هم خیلی سطح پایینه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من قبول نشدم ولی ترازم نزدیک بود. ببین الان که کنکوریم میفهمم درس خوندن اون موقع واقعا شوخی بود. روزی ۴تا ۵ساعت مداوم بخونی فک کنم کافی باشی و اینکه هیییچ روش خاصی نداره بخون فقط همین

زمان ما ازمونشون جدا بود الان فک کنم ازمون ورودی تیزهوشان و نمونه یکی شده

اگه کسی نمونه قبول شه بره بعداز یه مدت خوشش نیاد و بخواد برگرده مدرسه عادی، اجازه میدن؟ اگه سال تحصیلی تموم بشه و بخواد سال بعد رو توی مدرسه عادی بگذرونه چی؟ 

عزیزم الان منابع فرق کرده چون نحوه ازمون فرق کرده و ترکیب ازمون تیز و نمونه اسمن یه ماه مونده به ازم ...

من برای نمونه میخوام، اگه کتاب کمک درسی تیزهوشان بخونم، تاثیری داره توی یادگیری بیشتر یعنی اشکال نداره؟