ارایش و عمل کمک به زیباتر نشون دادن اجزای چهره اس مثل وقتی که یه لباس خوبو اتو میکنیم و باعث میشیم ...
بیبی من تو آینه همینم بیرون همینم وقتی هر کی منو دیده گفته خیلی خوشگلی چه غریبه چه آشنا پس یعنی خوشگلم خداروشکر عمل هم نکردم فقط فیلر لب و چونه زدم نمسدونم چرا انقدر گارد دارن زنا در مقابلم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بیبی من تو آینه همینم بیرون همینم وقتی هر کی منو دیده گفته خیلی خوشگلی چه غریبه چه آشنا پس یعنی خوشگ ...
قطعا زیبایید که دیگران هم بهتون این حسو دارن..اما حیف نیست زیباییتون زیر این فیلترهای مصنوعی پنهان شه.
میان خضر و موسی چون فراق افتاد، فهمیدم/ که گاهی واقعیت با حقیقت در منافات است/ اگر در اصل دین حُبّ ست و حُب در اصل دین، بی شک/ به جز دلدادگی هر مذهبی، مُشتی خرافات است
منم همین نظر و داشتم فرم صورت، فرم چشم تو عکس ها باهم فرق داشت
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫