2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا بزرگه عزیزم نگران نباش😊ما کاری که از دستمون بر میاد فقط استراحت هست و دعا بقیه اش رو باید سپرد ...

اره ولی تنها امیدم این بچه س خیلی میترسم زود دنیا بیاد چیزیش بشه میمیرم..من ۳۱ هفتم از ۸ هفته طول سرویکسم‌۲۸ بود هرجا رفتم عمل نکردن گفتن زیر ۲۶ نیاز نیستو چرت و پرت تا اینک ۲۸ هفته سونو وزن رفتم گفتن طول سرویکسم ۲۲ شده با سونو واژینال دیگ رفتم بیمارستان بستری شدم سه روز دارو تزریق کردن مرخص شدم استراحت مطلقم الانم انقباضای بدون درد دارم شکمم سفت وشل میشه

عزیزم هیچ نگران نباش بچه از ۳۰ هفته به بعد میمونه و انشاءالله که چیزیش نمیشه بد به دلت راه نده چیزی دیگه نمونده نا ۴۰ هفته،امشاءالله به سلامتی و به موقع زایمان بکنی و نی نی رو سالم و سلامت بغلت بگیری😊برای منم دعا کن موقع زایمانت

عزیزم هیچ نگران نباش بچه از ۳۰ هفته به بعد میمونه و انشاءالله که چیزیش نمیشه بد به دلت راه نده چیزی ...

اخه میدونی باید بره دستگاه شبی ۳ تومن میگیره منم حقیقتش ندارم شرایطمون خوب نیس برا این ناراحتم از خدا میخام حداقل تا هفته ۳۵ برسونم...بخدا همیشه دس ب دعام اول برا بقیه حامله ها بعد خودم..چشم حتمن خدا به هممون کمک کنه 

الهی عزیزم میدونم اره واقعا شرایط اقتصادی خرابه و مخارج هم همه بالا،خدا خودش اون بالا حواسش به همه مون هست عزیزم

اره اتفاقا دکترم گفت که هفته ۳۰ برات آمپول ریه میزنیم

ولی نگران نباش خیلی دور و اطراف دیدم که بچه سومش تازه ۷ ماهه به دنیا اومده و ماشاءالله هم نیاز به دستگاه نداشته😃همه ی اونایی که زود به دنیا میان نیازی به دستگاه ندارن