2777
2789
عنوان

تا این موضوع فهمیدم خیلی سرد شدم نامزدم مشکل داره تو رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 16260 بازدید | 129 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم رابطه از جلو داشتی و حسی بهت نداد؟؟ اگه گرم مزاجی جدا شو. چون ارضا نشدن ادمو عصبی میکنه و کلی ...

واقعا حرفت  خیلی خیلی درسته 

خاله خودم بخاطر همین مسئله بعد چهار سال جدا شد 

تفاهم ج*سی خیلی مهمه 

زن گرم با مرد گرم باید ازدواج کنه

زن سرد و مرد سرد هم با هم باید ازدواج کنن 

به زمان بندی خدا اعتقاد داشته باش💜
کمه

شما خودت جثه ت چجوره؟! 

تو پری؟! 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
وا مگه میشه هیکل مرد گنده باشه اونجاش ریز باشه؟ من فک میکردم سایز اونجا با هیکلش ن مطابقت داره 🥴دما ...

لعنتی به دماغش چکار داری تو 🤣🤣

از آدما به آدما ،پناه نبرید،چون بی پناه تر میشد😔😔

هیکلی

مردای هیکلی غلط اندازن متاسفانه.😐😐

یعنی علائم پیریه؟؟جدیداً سیم کارتی که باهاش عضو نی نی سایت بودم رو گم می کنم یادم میره کجا گذاشتم از اون طرف رمز عبور رو یادم میره و این جوری میشه که میام می بینم عه از حساب کاربریم خارج شدم و رمز هم یادم نیست،،ذخیره اش هم نکردم،،سیم کارتم نیست که رمز جدید بگیرم و بیخیالش میشم🤣🤣خدایا خودت منو از آلزایمر در امان بدار🤕😖🙏🏻///////////////❤️به وقت ۱۴۰۳/۷/۱۲ سر اومدن ۹ ماه انتظار❤️تو را دوست دارم و این دوست داشتن حقیقی است که مرا به زندگی دلبسته می کند.....😍💞