2777
2789
انگار استرسم هورمونی باشه یهو میگیره وللللللل نمیده

شاید کمبود ویتامین ب داری ب دکترت بگو زیاد استرس میگیرم شاید ویتامین بده ولی بازم میگم همون دکترا مارو استرسی کردن وگرنه قدیم چنتا چنتا بچه بدنیا میوردن اینچیزام نبود

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخ که الان رفتم چقدر معذرت میخام بالا اوردماخرش من میمیرم

اینا همه از استرس ک بخودت تلقین میکنی برو بیرون یکم قدم بزن هوای تازه بخودت بده نفس عمیق بکش ریلکس کن بدنتو ،بدنت الان تو دوران بارداری ب اندازه کافی هومورناش بهم خورده تو با فکرخیال بدترش نکن بیخیال باش دختر اون بچه سالمه سالم من بهت قول میدم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم شما تنها نیستی همه ماها موقع ان تی و آنومالی و هر سونویی که داشتیم استرس داشتیم،من که فقط ذکر گفتن آرومم می کرد،یه تسبیح بردار صلوات بفرست برای سلامتی نی نی که امروز همه چیز به خوبی بگذره.

مرسی آیتک جان از روحیه دادنت 😘😘😘😘 یکم بهترم

خدارو شکر هر موقع دیدی فکرمنفی اومد سراغت با بچت حرف بزن نوازشش کن باهاش آروم میشی اونم خوشش میاد 

1
5
10
15
20
25
30
35
40