2777
2789
عنوان

پریودی در شیردهی

| مشاهده متن کامل بحث + 88 بازدید | 16 پست
چه جالب،نشنیده بودم.مرسی که اطلاعات منو بردین بالاولی برای بچه هم دکتر من همیشه میگه یکه زایی از ناز ...

خواهش میکنم خودم درگیرش بودم دیگه حفظم شرایطشو،قربونت من نه شرایط مالیشو دارم دیگه نه روانی و نه جسمی خود بچمم خواهر و برادر دوست نداره،قطعا یه بچه بدون حسرت بهتر از ۳ ۴ تا بچه پر از حسرت و عقدس من وقتی نتونم از لحاظ مالی بچه هامو تامین کنم به چه درد میخوره پس همین یدونه رو با کیفیت بزرگ میکنم،اعصاب درست و حسابی که نداریم حداقل از نظر مالی تو مضیقه نباشه

بلندترین فریاد من سکوت من است...
خواهش میکنم خودم درگیرش بودم دیگه حفظم شرایطشو،قربونت من نه شرایط مالیشو دارم دیگه نه روانی و نه جسم ...

اونکه بچه الان میگه،ولی بعدا ممکنه بگه،البته از خدا نباید نا امید شد و آدم با دوتا خیلی فقیر نمیشه که بخواد با یکیش پولدار بشه،یکی هم اگه تنها باشه و حسرت خواهر و برادر داشته باشه،دیگه هرکاری کنین براش جذاب نیست،تازه بچه های یکی همیشع بیشتر میخوان،خودخواه بار میان،خرجشون دقیقا اندازه ۲تا بچه میشه،من دقیقا برادرشوهرم با بچش همینجوریه،بچش الان ۹سالشه وخیلی پرتوقع شده و هیچی راضیش نمیکنه،البته بازم زندگیتون به من ربطی نداره عزیزم،کلا برای حرف زدن میگم

برای وضع مالی هم آدم از فردای خودش خبر نداره.شاید تا چند وقت دیگه پولدار شدین،کلییی آدم من دورو برم دیدم که یک روزی به پول رسیدن

من پدرشوهرم میلیاردر،میگفت من بازیافتی بودم!!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید.