2777
2789

سلام.من سزارین بی حسی شدم.حین عمل و بعد از عمل تکون خوردم و سرمو حرکت دادم کمی.با تلفنم صحبت کردم.سه روز بعد زایمان درد وحشتناک گردن گرفتم.طوری ک داد میزدم و گریه میکردم نه میتونستم دراز بکشم نه میتونستم بشینم نه بلند بشم هیچجورع و با هیچ مسکنی اروم نمیشدم فقط س روز مثل شکنجه برام گذشت..بیحسی مث یه مار تو نخاع و گردنم میپچید 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای منم دیسک گردن دارمممنون از تجربتون

اگه بی حسی شدی تحت هیییچ شرایطی حتی یک میلی هم سرتو تکون نده تا دوازده ساعت.با تلفن هم اصلاااا صحبت نکن فقط سقف رو نگاه کن حتی بچتم بگو بگیرن بالا ک ببینیش..وگرنه زجری ک من کشیدم ب سرت میاد

یکی بیهوش و یکی بی حسی داشتم بیهوشی بهتره عوارض نداره درد کمتره

من زایمان قبلی بیهوشی بود و کاملا راضی بودم فردا زایمان دارم و ماما ها گیر دادن به زایمان بی حسی میگن اون راحت تره

بازم ممنون از راهنماییتون

وای منم دیسک گردن دارمممنون از تجربتون

و خیلیییییییی زیاد بعد از اینک بهت اجازه دادن مایعات بخور.نسکافه   چای خیلیییی بخور ک بیحسی دفع بشه.من مایعات هم کم خوردم و داغون شدم.فقط و فقط مایعات

اگه بی حسی شدی تحت هیییچ شرایطی حتی یک میلی هم سرتو تکون نده تا دوازده ساعت.با تلفن هم اصلاااا صحبت ...

وای 

ممنون از راهنماییتون

ماماها میگن فقط تا 4 الی پنج ساعت تکون نخور پس بیشتر از این هاست

من زایمان قبلی بیهوشی بود و کاملا راضی بودم فردا زایمان دارم و ماما ها گیر دادن به زایمان بی حسی میگ ...

اگه تجربه بی هوشی رو داشتی و راضی بودی همون بی هوشی رو انتخاب کن دوباره.بی حسی برا تویی ک دیسک داری داغونت میکنه اگه کوچیکترین سهل انگاری ای بکنی.ولی خب از این نظر خوبه ک ماساژ رحمی رو هم دردشو حس نمیکنی و اذیت نمیشی

من زایمان قبلی بیهوشی بود و کاملا راضی بودم فردا زایمان دارم و ماما ها گیر دادن به زایمان بی حسی میگ ...

نه اصلا فریب نخور فقط بیهوشی من بی حسی بود چون یهو درد گرفت و ناشتا نبودم مجبوری خیلی اذیت شدم تمام زایمان و میفهمی دستشون تا قفسه سینه میکنن تو بدنت لرزش قلب ات و حس میکنی

اگه تجربه بی هوشی رو داشتی و راضی بودی همون بی هوشی رو انتخاب کن دوباره.بی حسی برا تویی ک دیسک داری ...

من سر پسرم ماساژ رحمی تو اتاق عمل داشتم بعد عمل نداشتم

انشالا که اینم همین باشه

بازم  ممنون

وای ممنون از راهنماییتونماماها میگن فقط تا 4 الی پنج ساعت تکون نخور پس بیشتر از این هاست

بیخود کردن..اونایی ک تو خانه بهداشتن ک اصلا بهشون گوش نده..۱۲ ساعت باید بی حرکت باشی..خواهش میکنم عزیزم ان شاالله ک یه زایمان عالی و اسون رو پشت سر بذاری😍😍

من سر پسرم ماساژ رحمی تو اتاق عمل داشتم بعد عمل نداشتمانشالا که اینم همین باشهبازم ممنون

جدی چه خوب من چهار بار تو ریکاوری ماساژ دادن یبارم تو بخش چون خونریزی زیادی داشتم خیلی سخت بود😢