2777
2789
عنوان

مادران کودکان اتیسم

| مشاهده متن کامل بحث + 1851 بازدید | 136 پست
اخه مستقیم چیزی نمیگن.سوالاشون اذیت میکنه.مثلا میپرسن با بچه ها ارتباط میگیره؟اینجوری ک میگن حتی نمی ...

عزیزم بنظرم خودتم یه رولنشناس جدا برو ک خیالت راجت بشه ان شاالله که خیر و صلاحت باشه عزیزم 

اونام ولشون کن بگو اره میگیره 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیز تو چ سنی بردینش؟الان بچتون چندسالشه؟آیا نرمال شده؟

توسن زیرسه سال اما پزشک متخصص مغزواعصاب می‌گفت اشتباهه من تضمین میکنم ٱتیسم رابطه چشمی نداره ٱتیسم به چرخش وسایل علاقه دارن ٱتیسم طوطی وار جمله میگه ٱتیسم ارتباط اجتماعیش ضعیفه بچه ت سالمه امارفتم روانپزشک گفت خیلی خفیفه امابازدکترمغزواعصابش میگه خفیف قوی ندارن ٱتیسم یاداره بانداره.اماچندتادکتردیگ بردم مطمئن شدم خواهش میکنم زیرهفت سال برومطمئن شو من پدرم دراومدوکفش پاک له شد ببین میتونی تست وکسلرهم ببری وهوشش روبسنجی حداقل ازهوشش مطمئن شو روانشناس کودک ها انجام میدن

ببخشید میتونم بپرسم چیشد عمتون؟الان حالشون چطوره؟

الان چهل و چهار سالشه تقریبا داره مامان بزرگ امو اذیت میکنه البته عمه من لال هم هست نمیتونه کلا صحبت کنه ولی خوب همون کلمه رو هم میگفت اونم یادش رفته 

الان چهل و چهار سالشه تقریبا داره مامان بزرگ امو اذیت میکنه البته عمه من لال هم هست نمیتونه کلا صحبت ...

چجوری اذیت میکنه؟ببخشید انقدر سوال میپرسم...دوستم پسرش اوتیسمه برای همین پرسیدم

چجوری اذیت میکنه؟ببخشید انقدر سوال میپرسم...دوستم پسرش اوتیسمه برای همین پرسیدم

نه عزیزم اشکالی نداره

یکمی لج بازه و اینکه ن بفهمونه وقتایی که جاییش درد میگیره حوصله اش سر میره اذیت میکنه کنترل ادرار هم نداره گاهی میره گاهی هم لج میکنه دسشویی نمیره

چندسالگی شروع به حرف زدن کرد؟خواهرم دوقلو داره قل دختر ۲ سال و ۱۰ ماهگی شروع کرد به کلمه گفتن الان ک ...

دیر صحبت کردن حتما نشانه اوتیسم نیست 

کودک زیر دو سال اگه تلوزیون و فیلم ببینه روی گفتار و در آینده یادگیری ریاضیاتش تاثیر میذاره کلا گوشی و تلوزیون روی رشد مغزی بچه ها خیلی تاثیر میذاره

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤
توسن زیرسه سال اما پزشک متخصص مغزواعصاب می‌گفت اشتباهه من تضمین میکنم ٱتیسم رابطه چشمی نداره ٱتیسم ب ...

اره هزیزم دکتر مغز و اعصاب ها میگن اتیسم نیستن.منم دوتا نشون دادم با اطمینان میگن نه.ی روانپزشک بردم گفت نه.ولی دو سه تا روانشناس دیگه میبرم

این تست هوش برای بچه ۲۰ ماهه هم انجام میشه؟

عذرمیخوام من ی کم نگرانم برای آینده بچم.میشه بپرسم الان بچتون نرماله؟مستقله؟مدرسه عادی میره؟ تو درسا مشکلی نداره؟

اره هزیزم دکتر مغز و اعصاب ها میگن اتیسم نیستن.منم دوتا نشون دادم با اطمینان میگن نه.ی روانپزشک بردم ...

نه خواهش میکنم نگاه کن از بچه سال ساله شروع میشه تست هوش آمایه دکترمیگفت قبلش نقشه مغزمیگیرن برای بچه های کوچیکترشمااول لایه روانپزشک یا روانشناس بالینی کودک مشورت کن بگوشرایطشو بچه من از تشنج شروع شدوقابل پیشبینی نبودوزمینه پیش زمینه ای داشت شرمنده نت نداشتم جواب بدم و اینکه اسپرگر وبیشفعال هم این علائم روداره آسپرگرخیلی شبیه ٱتیسمه فقط تنها کاری ک می‌کنی روانشناس بالینی وکاردرمان ذهنی خیلی قشنگ توضیح میده که چه مرحله ای باید انجام بدی من بچم پیشرفت امسال کرده خداروشکرانقدراذیت شدم کذنگو

نه خواهش میکنم نگاه کن از بچه سال ساله شروع میشه تست هوش آمایه دکترمیگفت قبلش نقشه مغزمیگیرن برای بچ ...

میدونی من فک میکنم پسرم آسپرگره.چون حرف میزنه جملات دو سه کلمه ای ولی فعلا اکو‌ کردنش نگرانم کرده.فقط نمیدونم چرا آسپرگر از اتیسم جداست؟

تو نت خوندم همه علائمش همون علائم اتیسمه ک 

چرا جداشون کردن شما اطلاعی دارین؟

نه خواهش میکنم نگاه کن از بچه سال ساله شروع میشه تست هوش آمایه دکترمیگفت قبلش نقشه مغزمیگیرن برای بچ ...

خواهش میکنم عزیزم.اره دنبال نوبت گرفتنم

روانشناسا خیلی بد نوبت میدن.از طرفی هی میگن تا دو سالگی طبیعبه و برو بعد دو سالگی

میدونی من فک میکنم پسرم آسپرگره.چون حرف میزنه جملات دو سه کلمه ای ولی فعلا اکو‌ کردنش نگرانم کرده.فق ...

شرمنده دیر جواب میدم چون تونت سرنمیزنم زیاد ..علت جداسازی ٱتیسم وآسپرگرتونحوه درمان ونحوه معالجه ونحوه گزینشش هست آسپرگروبیش فعالی بی نهایت بدغذا وپرخاشگرهستن اماٱتیسم ارتباط گرفتنشون سخته ارتماسی چشمی بیزارند ومادرپدرامیگن شایدخجالتیه امافرق داره باید نحوه ارتباط گیری ونحوه گزینش هاش چک بشه طبق گفتم بایدفرم ٱتیسم پرکنی عزیزم الان برچسب نزن چون احتمالش خیلیه اسپرگرباشه نگران نباش من الآنم دکتربچم قبول ندارم ٱتیسمه انقدرک شبیه اسپرگره رفتارش امامن سعی میکنم کنار بیام زیادکل کل نکن کم دعواش کن بارفتارت تحکم کن وسرش دادنزن اصلا