2777
2789
عنوان

مادران کودکان اتیسم

1850 بازدید | 136 پست

سلام

راستش دکترا درست جواب منو نمیدن و من مجبورم از تجربیات شما استفاده کنم.

بچه من ۲۰ ماهشه.۳،۴باری در جواب سوال بهم آره گفته ولی دیگه نمیگه.

اگه بپرسم آب میخوای ؟میگه  میخوام یا آب میخوام

انگار زورش میاد از اره استفاده کنه.

این میتونه ی نشونه قطعی از اتیسم باشه؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه اصلا من کودک اتسیم نداشتم ولی دخترم چون دیر حرف اومد خیلی پرسیدم علائمش اصلا اینجوری نیست 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
بچه های اوتیسم مثل طوطی حرفو تکرار میکنن ‌‌. باز محض اطمینان چند تا روانپزشک ببر

بچه ۲۰ ماهه ای که وقتی میگی میخوای فعل رو تغیر داده و میگه میخوام اوتیسم محاله باشه مگه علائم دیگه ای هم داره اسی؟

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤
بچه های اوتیسم مثل طوطی حرفو تکرار میکنن ‌‌. باز محض اطمینان چند تا روانپزشک ببر

مشکل اینه ک ویژگی های مثبت زیادی داره ک باعث میشه منو حواله بدن ب دو سالگی

من همیشه تو ابهام ب سر میبرم

اوتیسم یکی از علائمش تکراره روتین هستش و علاقه مند به روتین تکراریی 

ارتباط چشمی نداره 

خیلی راه میره دورتا دور خونه 

از لمس شدن بدش میاد ارتباط فیزیکی دوست نداره 

به جزئیات خیلی اهمیت میده مثلا اگه هر روز با یه اسباب بازی بازی کنه روز بعد مخفیانه قایمش کتی و از جلوی چشمش برداریی متوجه نبودش میشه 

اما در کل اوتیسم زیر ۴ سال تشخیص گزاری نمیشه عزیزم نگران نباش با یه روانشناس کودک مشورت کن اگر خیلی ذهنتو درگیر کرده این قضیه تا خیالت راحت باشه

......🧸🔮✨️
بچه ۲۰ ماهه ای که وقتی میگی میخوای فعل رو تغیر داده و میگه میخوام اوتیسم محاله باشه مگه علائم دیگه ا ...

بچت فکر نکنم اوتیسم باشه . درک داره از حرفات ؟ صداش می‌کنی واکنش داره ؟ ارتباط چشمی داره ؟ دور خودش نمیچرخه ؟ به لباسشویی علاقه داره ؟  ارتباطش با بچه ها چطوره ؟

بچه ۲۰ ماهه ای که وقتی میگی میخوای فعل رو تغیر داده و میگه میخوام اوتیسم محاله باشه مگه علائم دیگه ا ...

بله مثلا پوشکشو کثیف میکنه براش مهم نیس.مشکلات حسی داره هر غذایی رو نمیخوره.جویدن دیر یاد گرفت هنوزم صددرصدی نیس