2777
2789
عنوان

کفشواشپزخونه

100 بازدید | 17 پست

بچه ها، کفشواشپزخونه  وقتی ظرفارومیشورم  میزنه بالا،هردوماههمینوضع روداره، نه هیچ اسیدی بازش میکنه، نه اب داغ، لطفاً نگین زنگ بزنین چاه فاضلاب بازکن بیار، اصلاپول ندارم شوهرمم اگه بفهمه یه جنگ راه مینداره، بگین چیکارکنم؟ هردوماه همین وضعشع

پس بشین تا همسرت خون بپا کنه چرا نمیزنگی لوله باز کن 

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چاه گرفته 

هرکاری کنی فایده نداره 

باید بگی بیان فنر بزنن

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

دایی منم خونشون قدیمیه همین مشکلو دارن اما رفت یه فنر لوله باز کنی خرید با یه دریل معمولی کلا شد ۲ تومن میبنده سرش و خودش هربار فنر میزنه ،یه بار هزینه کرد اما دیگه ماهی ۳۰۰ ۴۰۰ نمیده به لوله باز کن

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

دایی منم خونشون قدیمیه همین مشکلو دارن اما رفت یه فنر لوله باز کنی خرید با یه دریل معمولی کلا شد ۲ ت ...

اره متاسفانه خونه ماهم قدیمیه، بعدعزیزم طرز کارباهاش اسونه

نداره پول😔

در حد ۳۰۰تا ۶۰۰ ت ندارن؟؟؟ همین قدر میشه به فنر زدن 

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-
نه ویلایی

داداش من همین جور هستن، ولی اونا آپارتمانی ان .. هربار لوله باز کن میارن پکشک بچه و دستمال و ... در میارن که طبقه بالایی ها انداختن.. این بیچاره حتی چاه دستشویی و حمومش هم بالا میزنه و میاد تو خونه ش😢

اره متاسفانه خونه ماهم قدیمیه، بعدعزیزم طرز کارباهاش اسونه

خیلی راحته دکمه دریلو میزنی میچرخه میره داخل تا ته که رفت دکمه چرخش برعکس دریلو میزنی میچرخه میاد بیرون چندبار بزنی باز میشه تازه بهتر از خودشون،حتی گاهی زنداییم خودش میزنه

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

خیلی راحته دکمه دریلو میزنی میچرخه میره داخل تا ته که رفت دکمه چرخش برعکس دریلو میزنی میچرخه میاد بی ...

مممنون عزیزم باید هرجور شده همینوتهیه کنم، ببخشید ازکجامیشه خرید؟ 

2810