2777
2789
عنوان

باورتون من برادرمو تا حالا ندیدم ب نظرتون پیامش بدم بگم چی

| مشاهده متن کامل بحث + 1552 بازدید | 56 پست
مادرمون مشترکه چه فرقی داره الان از سمت پدر یکی باشی باید برینی ب طرف؟ چه فرقی داره

منم برادرم ناتنی از طرف مادرم دارم، اونقدر از مادرم کینه داره که نگو ، اگه اونم از مادر تو ناراحته که چرا جدا شده و اونو ول کرده بهش پیام نده

معلوم نیست چه عکس العملی انجام بده پیام بدی.والا شوهر من با بچه هام الان رفتن خونه زن باباش شب نشینی خواهر ناتنیش از تهران اومده شوهرم رفته ببینشون.پدر شوهرم ۵ساله فوت شده اما شوهرم خیلی خواهر برادرهای ناتنیشو دوست داره 

لطفا برای آمرزش روح مادرم یه صلوات بفرستید .ممنون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

احتمالا دنبال پولی تا برادرت اگه ناتنی هستی دست از سرش بردار مادرت زندگیش رو سیاه کرده تو ول کن

چه طرز حرف زدنه پول چی؟؟؟ من نیاز مالی ندارم اصلا

مگ من چیکارش کردم ک میگی دست از سرش بردار ی جور میگی انگار دشمن سی ساله ام باهاش کلی بلا سرش اوردم 

از سمت مادر مسترکیم همسر سابق مادرم ادم درستی نبود کلی مادرمو ازار داد مامانمم بخاطر بچش تحمل کرد ولی دیگ نشد و جدا شدن ی جور میگی بدبختش کرده انگار با خواست خودش بوده

من فقط همیشه دوست داشتم برادر داشته باشم صرفا خواستم ی رابطه تقویت کنم شاید دوستای خوبی برای هم شدیم  چون اونم پدرشو از دست داده جدیدا اینجور ک مامانم میگه دوست ندارم احساس تنهایی کنه چون با مادرمم در ارتباط نیس

چرا واقعا فکر کردی من میخام تیغش بزنم؟؟ مگه همه دنیا و زندگی پوله؟؟

وا مگه من چیکارش کردم ب بخواد برینه بهم😐پیجش نگاه کنی ادم درست درمونی ب نظر میاد رو چه حساب بخواد ب ...

شاید اطرافیان چیزای خوبی در موردت بهش نگفته باشن و عکس العمل خوبی نشون نده و بزنه تو ذوقت 

ولی باز با خودته بدی یا نه

من قربانی فقر حوصله هستم که قدرت خریدن نقاب را نداشت خوشا آنان که داشتند و خریدند و عزیزند                شاید در جهانی دیگر🖤

چه فرقی میکنه از کدوم سمت من نمیدونم پیام بدم بهش بگم چی

خب گلم بگو سلام داداشی خوبی و خودتو معرفی کن اگہ تمایل داشتہ باشہ باھات ارتباط میگیرہ تمایلم نداشتہ باشہ یا جواب نمیدہ یا سرد برخورد میکنہ دیگہ بعدا ھم خودخوری نداریکہ باھاش ارتباط برقرار نکردی 

چون طرد شدی یاد برادر افتادی؟مطمئن باش قبلا سراغش نرفتی الان بفهمه با یه تبعیدی طرفه بیشتر ناراحت می ...

طرد شدن ک میگم منظورم اینه ک ارتباط خوبی با خانوادم ندارم تقصیر منم نیس عملا من قربانی ام 

ن همیشه فکرش بودم ولی میترسیدم پیام بدم بهش روم نمیشد یا اصلا نمیدونستم بگم چی 

چرا باید شرمنده باشم خب اره شاید بشه ارتباط خوبی باهم بسازیم .....

تبیعیدی واژه خوبی نیس دوست عزیز وقتی نمیدونی جریان چیه مشکل از من نیس

چون تقریبا شرایط مشابه رو دیدماگه محبتی بود تا الان خودشو نشون داده بود

خب منم همیشه دوست داشتم باهاش در ارتباط باشم اما هیجوقت اقدامی نکردم این ب منزله این نیس ک من اصلا ازش خوشم نمیاد ک .....

میترسیدم سرد رفتار کنه باهام برای همین پیامش ندادم

چون شوهرم یه خواهر این مدلی داره دنبال پوله نه برادر وگرنه 18 سالشه چرا تا حالا دنبال دادش نبود حالا ...

عزیزم چی بلغور میکنی برای خودت تا حالا ب این فکر کردی ممکنه با حرفات دل کسی بشکنی؟؟؟؟ 

من اصلا نیاز مالی ندارم ک بخوام تیغش بزنم همین الان ک ۱۸ سالمه طبقه بالای مامانم اینا تو ی واحد مجزا زندگی میکنم ک ارثمه مگ من دنبال پولم.....من گفتم ساید بتونیم دوستای خوبی برای هم باشیم ارتباط خوبی بسازیم باهم

من ن تنها الان بلکه همیشه دوست داشتم باهاش در ارتباط باشم اما ترسیدم سرد برخورد کنه باهام بخوره تو ذوقم برای همین پیامش ندادم اصلا شاید اون خبر نداره از وجود من

اما الان فهمیدم پدرش ب تازگی فوت شده الان اون ن پدر داره ن با مادرش در ارتباطه ن خواهر برادری داره حتی متاهل هم نیس نمیخام حس تنهایی کنه 

من گفتم طرد شدم منظورم این نیس ک منو انداختن بیرون منظورم اینه با خانوادم رابطه خوبی ندارم مثل خیلی ادما ک رسما تقصیر من نیس من قربانی ام این وسط

خب منم همیشه دوست داشتم باهاش در ارتباط باشم اما هیجوقت اقدامی نکردم این ب منزله این نیس ک من اصلا ا ...

خوب پیام بده

اگر خواستی چیزی را پنهان کنی ،لای یک کتاب بگذار ، این مردم کتاب نمی خوانند.