2777
2789

نه 😁 زایمانه یه روزه طلاعه رو انقدر گرونه سخت میشه جایگزین کرد 

البته من شوخی میکنم شاید تو شرایط شما بودم همین کارو میکردم

من با این تاپیک به قانون جذب ایمان آوردم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3002093/%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%85-%D8%B1%D9%85%D9%88%D8%B2-%D9%82%D8%A7%D9%86%D9%88%D9%86-%D8%AC%D8%B0%D8%A8?page=4

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

طبیعی نمیتونی ؟

خیلی میترسم الان دوبار برای نوار قلب جنین میرم اتاق زایمان درد و صدای بقیه رو میشنوم گریه میکنم 

یه بار معاینه شدم پاهام میلرزید 

از نظر کسیکه هم زایمان طبیعی داشته هم سزارین کار اشتباهیه.

شما جزو معدود افرادی هستین که از طبیعی راضی هستن 

من تو اتاق زایمان و طبق تجربه افراد کمی و دیدم از طبیعی راضی باشن

من هم طبیعی شدم هم سزسزارین بادکتری ک دستش خوب باشه واقعااا ارزش داره.فقط دوره نقاهتش طولانیه هروقتم ...

مرسی قربونت😍ایشاا…منم راحت باشه زایمانم و بچه ام سالم باشه 

خیلی میترسم الان دوبار برای نوار قلب جنین میرم اتاق زایمان درد و صدای بقیه رو میشنوم گریه میکنم یه ب ...

آخه برای خودت میگم هر کی دیدم سزارین کرده کمر درد داره و هنوز عوارضش باهاش هست طبیعی هم دردش شاید نیم ساعت باشه ☹️ 

ساکت در پیله‌ی خویش به فکر پروانه شدن🦋✨️ 

شما جزو معدود افرادی هستین که از طبیعی راضی هستن من تو اتاق زایمان و طبق تجربه افراد کمی و دیدم از ط ...

دروغ میگن اونا تازه زایمان کردن و درد داشتن نمیفهممن چند روز بعد که سر پا میشن میگردم دیگه یادشون می‌ره اما سزارین بدبخت همیشه باید بناله من بیشتر اطرافیانم طبیعی بودن آنقدر سالم و قبراق هستن ولی اطرافیان دیگه ام که سزارین هستن اکثرا مینالن از کمر درد پا درد اینا 

نه 😁 زایمانه یه روزه طلاعه رو انقدر گرونه سخت میشه جایگزین کرد البته من شوخی میکنم شاید تو شرایط شم ...

😂😂😂طلا که واقعا گرونه از طرفی هم همه آدما زایمان میکنن براشون طلا میخرن من باید طلام و بدم و این و هیچ وقت یادم نمیره 

ولی ارزش اینو و‌ داره که خودم اذیت نشم و درد نکشم

آخه برای خودت میگم هر کی دیدم سزارین کرده کمر درد داره و هنوز عوارضش باهاش هست طبیعی هم دردش شاید نی ...

شما خوش زا بودی من تو اتاق زایمان ۱۱ ساعت و بیشتر دیدم که درد کشیدن یکی امروز بود که ۹ سانت دهانه رحم باز شد ولی بعد اینهمه درد آخر بردنش سزارین

دروغ میگن اونا تازه زایمان کردن و درد داشتن نمیفهممن چند روز بعد که سر پا میشن میگردم دیگه یادشون می ...

نمیدونم هرچی خیره ولی خودم چندتا دکتر تو شهرمون خودشون طبیعی نیاوردن و رفتن تهران سزارین شدن

اگه طبیعی خوبه چرا خودشون نیاوردن!!!!

شما خوش زا بودی من تو اتاق زایمان ۱۱ ساعت و بیشتر دیدم که درد کشیدن یکی امروز بود که ۹ سانت دهانه رح ...

حالا دیگه بد به دلت راه نده ایشالا که خوب زایمان کنی عزیزم❤️