2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
اعلام میکنند ولی کانالا رو چک کن که ببینی هرروز چک کن چون زمان کم میدن برا ثبت نام

بعد ببخشید چطوریه تکمیل ظرفیت بابد دوباره مصاحبه و ارزیابی شرکت کنی .اصلا انید ندارم 

منم دبیری قبول شدم ولی مصاحبه رد شدم تکمیل ظرفیتم نفر دوم رو گرفتن راااااحت میشه قبول شد اگه تکنیل ظ ...

خیلی امتیازم پایین اخرین نمره قبولی ۳۸۱من۳۰۸ شدم بعید میدونم .

بعد ببخشید چطوریه تکمیل ظرفیت بابد دوباره مصاحبه و ارزیابی شرکت کنی .اصلا انید ندارم

ببین اگر شهرتون سهمیه جانبازان برای خانم داشته موقع ثبت نام شاید خالی بمونه و تکمیل ظرفیت میخوان پرش کنن 

برا دبیری اینجوری بود 

شاید بخوان بازم حالا یه نگاه بکنید 

برا دبیری مصاحبه دیگا نرفتند وهمون نمره مصاحبه و کتبی باهم لحاظ کردند خودشون گفتند نفر دومو برمیداریم البته فقط برای شهرهایی ک لازم داشتند ن همه شهرها

ببین اگر شهرتون سهمیه جانبازان برای خانم داشته موقع ثبت نام شاید خالی بمونه و تکمیل ظرفیت میخوان پرش ...

پس خیلی شانسم کمه 😔حالا موقع اعتراض اعتراض میزنم .ولی واقعا کم دادن فک نمیکردم