2777
2789
عنوان

از اینکه درک نمیشم خسته شدم 😭😭

83 بازدید | 25 پست

میترسم بمیرم بزرگ شدن بچمو نبینم انقد امروز بیحالم حالم بد ی جوری میشم ک حس میکنم الان دیوونه میشم انگار تمرکز ندارم حافظمو از دست دادم دوماهه زایمان کردم شام نزاشتم ب مامانم گفتم شام چی گزاشتی گف هیچی روسداشتم بدیم اونجا شام از مادرم گلایه نمیکنم اما خیلی حالم بد شوهرم شب ساعت ۹ میاد خونه بچه اولمه همش میگم خدایا یا منو خوب کن یا راهی نشونم بده خودم خوب شم 😭😭اصن نمیدونم چیکار کنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هی میگم کی میشه لچم ۶ ساعت یگسره بخوابه استراحت کنم دوماهه نخوابیدم کمک ندارم خواهر ندارم دوست ندارم ...

صبر داشته باش بچه ها اولش خوابشون تنظیم نیست باید تحمل کنی تا بزرگتر بشه 

2805

بچه رو یه روز کامل بده به مامانت یکسری غذا و مواد رو درست کن فریز کن بعدم استراحت کن یکم بهتر میشی هر چند وقت یکبار ببرش بده مامانت

همیشه دلم میخواست بیو عاشقانه بزنم 😂بالاخره نامزد کردم 💋💍دعا کنین هر چی خیر و برامون صلاحه اتفاق بیوفته 
متوسط عزیزم درکم میکنه چ فایده وقتی کنارم نیس وقتی میاد خونه اونم ن اونقدر

اگه بتونی کمکی بگیری خونه هارو تمیز کنه و غذا درست کنه چند روزی بیاد کمک کنه بچه رو نگه داره حالت خوب میشه 

همیشه دلم میخواست بیو عاشقانه بزنم 😂بالاخره نامزد کردم 💋💍دعا کنین هر چی خیر و برامون صلاحه اتفاق بیوفته 
فکرم میمونه پیش بچه نمیتونم

می‌دونم سخته ولی اینجوری خودت اذیت میشی نیاز ب استراحت داری 

2810