2777
2789

چه ربطی داره

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه ضرر داره میره تو چشم بچه  

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 

حامله شدی خدایی نکرده سرطان پوست که نشدی معلومه عیبی نداره 

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه

اتفاقا سه ماه اول همیشه و مرتب ضر آفتاب استفاده کن چون پوست به شدت حساس میشه من احتمال لک بارداری هست ضد آفتاب جلوگیری می‌کنه از این اتفاق 

آرایش مجازه ولی بهتر از رژ لب تا میتونی کمتر استفاده کنی 

کاشت ناخن و رنگ مو اینا هم کلا ممنوع

چقدر جالب بعضیا از اینور بوم افتادن حتی یه رژلبم نمیزنن بعضیام از اونور افتادن هرچی رنگ مو ودکلره هایلات و لایت و اپلاسیون وکاشت و...انجام میدن عزیزم هیچ اشکالی نداره آرایش فقط مراقب باش رژلب که حاوی مواد سمی سرب هست استفاده نکنی 

بی تو نَفَس کِشیدَنَم عُمرتَباه کردن است!!!❤
اتفاقا سه ماه اول همیشه و مرتب ضر آفتاب استفاده کن چون پوست به شدت حساس میشه من احتمال لک بارداری هس ...

ماسک موی کراتین داخل حمام چی؟ میتونم استفاده کنم ؟

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی بچم صلوات می فرستی؟