2777
2789
عنوان

باردارم از فشار عصبی زیاد شکمم درد میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 23 پست
چیزی نمیشه نگران نباش ، سعی کن در کل غصه نخوری من که سر بارداریم کلی غصه خوردم الان پشیمونم میگم کاش ...

اره والا. میدونی بیشتر شوکه شدم یهو اومدن به قصد دعوا رفتن. اونم خانواده من که اصلا دعوایی نیستن بعد بیان سر دختر حاملشون اینجوری کنن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره والا. میدونی بیشتر شوکه شدم یهو اومدن به قصد دعوا رفتن. اونم خانواده من که اصلا دعوایی نیستن بعد ...

حق داری عزیزم ، آدم شوکه میشه 

درست میشه ، اینم میگذره

فقط 16 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من ۱۸ هفتمه. نی نی احتمال دادن گل پسر باشه😍😍 نی نی شما چیه

ای جانم ان شاء الله صحیح سالم بغلش کنید

انومالی نرفتی؟

من nt که رفتم گفت به دختر شباهتش میدم🥺🥰

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ای جانم ان شاء الله صحیح سالم بغلش کنیدانومالی نرفتی؟من nt که رفتم گفت به دختر شباهتش میدم🥺🥰

الهی🥰😍ان شاالله شما هم بسلامت بغلش کنی مامان مهربون نه فعلا ان تی رفتم. این هفته انومالی میرم. خدا کنه نی نی منم دختر باشه. البته هردو رو دوست دارم ولی میمیرم واسه پیراهن و گلسرهای دختربچه ها

الهی🥰😍ان شاالله شما هم بسلامت بغلش کنی مامان مهربون نه فعلا ان تی رفتم. این هفته انومالی میرم. خدا ...

ان شاء الله صحیح سالم باشه و هر جنسیتی که دوست داری😍

بچه اولته؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40