2777
2789

انقدر گریه کردم از صبح جوری که چند لحظه نفسم رفت. حالا هم معدم درد میکنه هم شکمم تیر میکشه. بنظرتون بچه چیزیش شده؟ خیلی نگرانم😭 لکه و خونریزی ندارم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شماهم شکمتون تیر میکشید؟ من سمت چپم تیر میکشه

آره عزیزم خیلی پیش اومده 

استراحت کن دراز بکش یه خوراکی که دوست داری بخور اگه فیلم دیدن دوست داری یه فیلم قشنگ باز کن نگاه کن آروم میشی شکمت هم خوب میشه 

چرا گله کردن مگه وضعیتت نمیدونن 🥺 چه کاری از دستت برمیومد که اومدن استرس دادن

الان هم دیگه گریه نکن ، این روزا هم میگذره

فقط 16 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چرا گله کردن مگه وضعیتت نمیدونن 🥺 چه کاری از دستت برمیومد که اومدن استرس دادنالان هم دیگه گریه نکن ...

همین و بگو. حالا مقصر اصن شوهر من نبود. خواهرم سر سفره به خنده و شوخی به شوهرم گفته نمیشه هم اینجا بخوری هم ببری سهم ماست. شوهر منم ناراحت شده ولی اونجا چیزی نگفت فقط رفت تو خودش و اومدیم خونه. حالا اونا ول نمیکنن پاشدن اومدن که شوهرت اخلاقش اینه اونه‌‌‌‌. بعدم بابام گفت من پامو خونت نمیزارم دیگه. من اصن تو شوک بودم. بعدم گفتن که ما اومدیم حرف بزنیم که تو بارداری ناراحت نباشی. نمیدونم معنی ناراحت نباشی چیه. همه ضعف ها و مشکلاتی که از اول با شوهرم داشتم و زدن تو سرم رفتن

همین و بگو. حالا مقصر اصن شوهر من نبود. خواهرم سر سفره به خنده و شوخی به شوهرم گفته نمیشه هم اینجا ب ...

اصلا دیگه گریه نکن ، به این فکر کن که اون فندوق تو دلیت همه دنیاش تویی، بخاطر اون غصه نخور🥰 ان شاء الله این مشکلات هم حل میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خداروشکر. دعا کن بچه منم چیزیش نشه 😭

چیزی نمیشه نگران نباش ، سعی کن در کل غصه نخوری 

من که سر بارداریم کلی غصه خوردم الان پشیمونم میگم کاش هرگز بخاطر اون مسائل غصه نمیخوردم

الآن شاید از نظرت خیلی مشکل بزرگیه ولی بعدا با خودت میگی من بابت چه چیز بی ارزشی خودمو ناراحت کردم

1
5
10
15
20
25
30
35
40