دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
کاربری هفتمم هست😑😑کاربر قدیمی هستم...برای سربه راه شدن همسرم صلوات میفرستین؟ ...خدایا شادی رو نصیب زنان سرزمینم کن...به امید روزی که اشک شوق از چشمام بیاد برای رسیدن به آرزوهام
میخابه میخورع غذا درس میکنه باهم مهمونی میریم منچ بازی میکنیم
یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانومِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کمکردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬
مگه میشه تو این وضع گرونی بخوابن شوهرم معلمه صبح ها میره مدرسه بعد ازظهر ها جوشکاری و گازکشی تا بلکه بتونیم مواد غذایی خونه بگیریم سه ماه تعطیلی هم کاره کشاورزی
اون صبح ها میره سرکار برمیگرده نهار میخوریم یک ساعت استراحت میکنیم بعد با هم میریم باشگاه دوباره میاد دنبالم با هم برمیگردیم با هم شام درست میکنیم یه فیلم میبینم و شام میخوریم بعد میخوابیم
این برنامه هر روزمونه
صبح ها هم من کارهای خودم و میکنم
میدونی چرا ورزش میکنم ؟ چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی... نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش .... و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡
اون بیکاره و من بیکارم باهم شطرنج و منچ بازی میکنیم یا فیلم نگاه میکنه و من غذا درست میکنم میخوابه منم خونه رو تمیز میکنم یا بعضی موقعا هم میزنیم بیرون
کارای خونه رو انجام میده. هر روز جارو گاهیم روزی دوبار. ظرفارو میشوره گیر میده به ریختو پاش بچه ها و... دستشویی رو برق میندازه 😁کلا یه حس بیکفایتی خاصی بهم میده. البته من دوس دارم گازو هود تمیز کنه بقیه کارا رو نکنه که اونو سمبلی میکنه خوشش نمیاد 😜