من یه دختر ۲۴ ساله ام که ۴ ساله مزدوج شدم دارم با قدرت تمام به سمت هدف هام میرم🥰 امیدوارم خدا همیشه پشتم باشه. خوشحالم که تو این سایت کلی دوست خوب دارم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نمیدونم والله توتینستاکرام پس چی چی میگن نمیدونم تقسیم کن و فلان سردرنیاوردم
دکتر برات مهمه یا اینستا؟
من یه دختر ۲۴ ساله ام که ۴ ساله مزدوج شدم دارم با قدرت تمام به سمت هدف هام میرم🥰 امیدوارم خدا همیشه پشتم باشه. خوشحالم که تو این سایت کلی دوست خوب دارم
۲ برابر وزنه. شربت اگه باشه باید نصف وزنش به سی سی بدی
مثلا اگه ۱۰ کیلوعه ۵ سی سی بدی
تو اینستا همه شدنمتخصص اطفال میان چالش مادرانه پارت ۱۰۰۰۳۴۶
بیخیال ببین دکتر چی میگه من از بهداشت پرسیدم موقع واکسن دوماهگی پسرم گفت فرق چندانی ندارن همون مقدار دوبرابر بده
من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید