خیلی دوست دارم مادر بشم حسرت همه چیز توی زندگی خوردم همسر خوب که خدا نصیبم نکرد کاش حداقل حسرت مادر شدن به دلم نمونه خانمه تو اتبوس کلی با بچش بازی کرد بااحساس بغلش میکرد بوسش کرد آخرش هم براش آروم لالایی خوند توبغلش خوابید
https://www.aparat.com/v/yGrEi/برکات_دعای_توسل_هر_روزاگه حاجت داریدگوش کنید😍اگه انجام دادیدمنم دعاکنید🙏اینکه سال بعدبچمو بغلم کنم ...و پدر و مادرم سلامت باشند وسایشون بالای سرم
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
همسر ک خوب نباشه بچه چه گناهی کرده اخه حتما حکمت خداست انشاالله بهترین ها نصیبت شه 🌹
همسرم پدر خیلی خوبی میشه شک نکن بچه آینده من از نظر هرچیز که فکر کنی تامینه فقط میومنه احساسات مامانش که وقتی بچه باشه باهاش سرگرمم هست ونیستم برای بچمه باهاش ارومم دیگه
منم دیشب زن داداشم با پسرش بازی میکرد دلم رفت ...خیلی ناراحتم منم دلم میخواد مادر بشم انتظار خسته نا ...
میفهممت میدونی کجاس سخته اینکه تو به بچشون محبت میکنی اونا فکرمیکنن میخوای بچشونو وابسته خودت کنی من حتی دلم میخواد دختر داداشم ساعت ها تو بغلم باشه ولی به خاطر این حرفا سعی میکنم احساساتمو مخفی کنم