2777
2789
عنوان

دیروز یک خانم با بچش تو اتبوس بازی می‌کرد من آروم گریه کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 33 پست

من هم نه شوهر آدم دارم نه بچه

https://www.aparat.com/v/yGrEi/برکات_دعای_توسل_هر_روزاگه حاجت داریدگوش کنید😍اگه انجام دادیدمنم دعاکنید🙏اینکه سال بعدبچمو بغلم کنم ...و پدر و مادرم سلامت باشند وسایشون بالای سرم 

انشالله که هر چی صلاحت هست برات رقم بخوره 

ولی گل من قصد سرکوفت ندارم وقتی شوهر خوب نداری

بچه می‌خوای چیکار بچه که اسباب بازی نیست 

بچه  پدر و مادر با روحیه و درک میاد 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همسر ک خوب نباشه بچه چه گناهی کرده اخه حتما حکمت خداست انشاالله بهترین ها نصیبت شه 🌹

همسرم پدر خیلی خوبی میشه شک نکن بچه آینده من از نظر هرچیز که فکر کنی تامینه فقط میومنه احساسات مامانش که وقتی بچه باشه باهاش سرگرمم هست ونیستم برای بچمه باهاش ارومم دیگه 

در حسرت مادر شدن .........
منم دیشب زن داداشم با پسرش بازی میکرد دلم رفت ...خیلی ناراحتم منم دلم میخواد مادر بشم انتظار خسته نا ...

میفهممت میدونی کجاس سخته اینکه تو به بچشون محبت میکنی اونا فکر‌میکنن میخوای بچشونو وابسته خودت کنی من حتی دلم میخواد دختر داداشم ساعت ها تو بغلم باشه ولی به خاطر این حرفا سعی میکنم احساساتمو مخفی کنم

همسرم پدر خیلی خوبی میشه شک نکن بچه آینده من از نظر هرچیز که فکر کنی تامینه فقط میومنه احساسات مامان ...

کاملا میفهمم چی میگی

شوهرمنم پدر خیلی خوبیه از هیچی برای بچمون دریغ نمیکنه اما برای من...

منم امیدم بچمه والا خودمو میکشتم 

کاملا میفهمم چی میگیشوهرمنم پدر خیلی خوبیه از هیچی برای بچمون دریغ نمیکنه اما برای من...منم امیدم بچ ...

عزیزم الحمدالله با بچت سرگرمی 

ایشالله بچه دار میشی بزودی تاپیک میزنی و خبرشو میدی

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
2810