2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برای تجربه عشق واقعی

تا قبل فرزند لیلی و مجنون هم باشیم، حساب و کتاب داره عشق

ولی بچه... 

آخ از بچه🥹

وااااقعا عشق و مخبت بی دریغ و خالصانه رو میشه درک کرد

میشه فهمید خدا که ما رو میپرورونه،  چطوری انقدر دوستمون داره

مهر مادر یه قطره از مهر الهی

فکر میکردم میتونم خوشبختش کنم و‌ با وجودش زندگیمون تکمیله.فکر میکردم اگه شرایط مالی و‌روحیمون اوکی باشه کافیه واسه اومدن یه نفر دیگه فکر میکردم خوشبخت میشه و خوشحال اما به این فکر نکردم که ممکنه دیگه امنیت نباشه به این فکر نکردم که نباید تو اینجا بچه‌دار شد اشتباه کردم واقعا اشتباه کردم

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
من یکم وسیعتر نگاه میکنم کلا اصلا دلیل به دنیا اومدن و زندگی کردن و اینهمه سختی کشیدن چیه وقتی همه ت ...

😂 خب زندگی ادامه داره بعد از مرگ فقط جسمی تغییر میکنیم اما بچه اصلا عجیبه بخاطر علاقه و غریزه ی موجود دیگه بیاری یکم عجیبه😐

اون چندسال اول زندگیم دلیل بچه دارشدنم استحکام زندگیم وپایداریش بود درجاییکه بعداز 25 سال جداشدم با دختر23 ساله  الان بااین شرایطم میگم حتماا یدونه رو درک کنید حس تکامله موجود زندس بنظرم نداشتن فرزند خودش یه نقصه .

حالا باز اون یچیزی تو ایران قابل درک هس من بچه رو نمیفهمم 😐 مردا هن بخوان مشکلی نیس خانوما چراا وقت ...

چون فقیرها بیشتر بشن و حسرتها دل دل مانده بیشتربشه....اخرشم یه عده اشون عقده ای ....

کاش دادگاهها روسدبزنن البته....

اخرشم پدد مادر در تنهایی بمیرن ....

والا ما یه مستاجر داریم ۳ تا بچه آورده ۲۰ساله مستاجرند البته ۱۲سال خونه یکی از بستگان خودشون مفت نشستن هنوزم خونه ندارن ....وقتی هم می گی اجاره روبه موقع بریزین بدشون می یاد...‌تازه اجاره ۵تومن بود کردیم ۳ونیم تازه اصرارداشت یک تومنم بازتخفیف بدیم...

خونه ۱۰۰متری نوساز تکمیل..

همش از صاحبخونه ها ناراحت می شن نفرین می کنن!!!

آبجی گلم می شه یه فاتحه برای مادرم فاطمه بفرستی🤲❤کاش می توانستم بهترین جای  بهشت را برای مادرم❤ بخرم.مادرعزیزم کعبه من قبله من چه سبکبال پرواز کردی ...چه راحت تسلیم خواست خداشدی امیدوارم نوربه قبرت به باره😭😭😭همیشه در تک تک سلولهای وجودم خواهی بود...❤🌹روحت شاد