2777
2789
عنوان

کسایی قرص ضد بارداری میخورن بیان

80 بازدید | 3 پست

دفعه ی اول که دست به خوردن این قرصا شدین تا چند وقت اولش جلوگیری طبیعی داشتین؟؟؟؟؟؟ 

من شوهرم نظامیه و سی روز نیست و نصف ماه رو ینی پانزده روز میاد موندم قرص بخورم یا برم امپول بزنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟ امپول دیگه لازم نیس هر ماه اماده باشم برا قرص خوردن کدوم ؟؟ چکار کنم شنیدم قرص باید یه ماه جلوگیری طبیعی داشته باشیم 

سلام دوست عزیز

خیر برای مصرف قرص نیاز نیست یک ماه جلوگیری طبیعی داشته باشین

مصرف  قرص رو از روز اول پریود شروع میکنین اگر از روز اول پریود شروع نکنین و تایمی به غیر از تایم پریود استفاده باید تا یک هفته از کاندوم استفاده کنین برای ایجاد اثر قرص

برای آمپول یک ماهه هم به همین صورت عمل میشه

امپول برای افراد فراموشکار توصیه میشه 

و اینکه اثربخشی بالایی داره

از معایب قرص اینکه که اگه دوروز عقب بیفته باید مجدد تا یک هفته از کاندوم استفاده کنین

و اگر سه روز عقب بیفته به مدت یک هفته از کاندوم استفاده کنین و در صورت شک به حاملگی مصرف قرص رو متوقف کنین و آزمایش بتای حاملگی بدین

https://t.me/MomiA39

عضو چنل midwifery house بشین❤️✨

سلام دوست عزیزخیر برای مصرف قرص نیاز نیست یک ماه جلوگیری طبیعی داشته باشینمصرف قرص رو از روز اول پر ...

ببخشید من قرص دیان خوردم از روز اول پریودم روز چهار پنجم پریودم قط شد رابطه محافظت نشده ام داشته بنظرتون باردار. میشم یا ن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه قرص رو درست استفاده کنین هرشب سر ساعت معین احتمال حاملگی ناچیزه

در کل با تمام روش های پیشگیری یک دهم درصد احتمال حاملگی هست 

ولی در سری اول تا هفت روز باید جلوگیری با کاندوم داشته باشین 

اگه در دوره پریود خوردین قرص اثرش رو در مدت یه هفته ایجاد میکنه ولی باز هم میگم با تمام روش های جلوگیری احتمال حاملگی هست اما خیلی ناچیزه