2777
2789

۱۲ شب به بعد شروع روز جدید 😍

روزتونو با شکرگذاری شروع کنید 😍خدایا شکرت که ... 

لطفا حداقل ۱۰ تا شکرگذاری کنید توی دلتون و بابت برآورده شدن آرزوهای ایندتون هم شکرگذاری کنید 😍

خدایا شکرت که این دوستای نینی سایتی رو دارم که برای هم دل میسوزونین بدون اینکه همو ببینیم😍

خدایا شکرت که دوستم داری همیشه و کمکم میکنی من خیلیییی بهت ایمان دارم و عاشقتم 😍

خدایا شکرت که ۹ و ۱۰ مهر ۱۴۰۳ روز دوشنبه و سه شنبخ برای هممون روز خیلی خوب و شادیه😍

خدایا شکرت که فلان جا بیشتر از لیاقتم بهم بخشیدی 😍

خدایا شکرت بابت رزق و روزی که میخوای بهم بدی😍

خدایا شکرت بابت داشتن بابام و مامانم😍

خدایاشکرت برای داشتن ...

شکرگزاری

خواهش می‌کنم برای پدربزرگم دعا کنید. دیابت زده به چشمش شبکیه‌ش پاره شده. همه جوابش کردن. ۶ خرداد دارم می‌برمش شیراز پیش بهترین فلوشیپ شبکیه. التماستون می‌کنم یه صلوات بفرستید که دکتر بگه با عمل درست میشه. بگید تا منم براتون صلوات بفرستم / پدربزرگمو بردم، بعدش چند جلسه به سرش شوک الکتریکی وارد کردن، گفتن میدان دیدش بهتر شده، سه ماه دیگه دوباره باید بره، همچنان محتاج دعاهاتون هستم / اگه حاجتی داری قرآن به سر بگیر و خدا رو به ۱۴ معصوم قسم بده (مثل شب قدر). اگه دلت شکست و اشک ریختی، مطمئن باش به حاجت دلت میرسی . / بیاید برای رفته‌هامون فاتحه بفرستیم؛ اونایی که از زندگیمون رفتن ولی از قلب و خاطرمون نه. سفرشون به سلامت. / یه بار تو یه تاپیکی که استارتر با مرد متاهل ریخته بود رو هم بهش گفتم هرزه و تعلیق شدم؛ باورتون میشه؟   

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگ دوست دارید دخترای مجرد تاپیکمو ببینید دعا میکنم در تاپیکم برای ازدواج مجردا

دم اذانه

هزارتا لایک بشه پاک میکنم تاپیکو ۲۰نفر مونده حدودا

شهیدقاسم سلیمانی❤️:قدس❤️با پرچمداری شیعه آزاد خواهد شد