2777
2789
عنوان

بچه م روانیم کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 410 بازدید | 46 پست
منم به خاطر دختر ۵سالم بیدارم ولی نه چون اذیت می‌کنه..از سرشب می‌گفت پیشانیم درد می‌کنه..همش تو فکرم ...

طبیعیه شاید سرما خورده سرش 

یکم مسکن میدادی

بچه ی منم چند روز پیش گفت چشمام میسوزه نوبت چشم پزشکی گرفتم. چهار سالشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ی اولمع نمی‌دونستم آنقدر خسته کننده س

باهاش بازی کن خسته بشه بخوابه. تو اون تایم توام استراحت کن. بچه شیرینی زندگیه فکرشو کن اگه نبود چقدر زندگیت بی معنی و بی روح میشد؟ لذت ببر از زندگی به خودت سخت نگیر همچی گذراست

انشالله که چیزی نیس آبجی نگران نباش

خدا از زبونت بشنوه خیلی نگرانشم انشاءالله صبح بیدار بشه بگه خوب شدم مامان

بعضیا میفهمن نفهمن ولی نمیفهمن که ما میفهمیم نفهمن اینا دیگه واقعا اَمَن یُجیب ...لازمن..برای شفای تمام مریضها روحی روانی وجسمی صلوات...
طبیعیه شاید سرما خورده سرش یکم مسکن میدادیبچه ی منم چند روز پیش گفت چشمام میسوزه نوبت چشم پزشکی گرفت ...

تا به حال اصلا اینطور نشده بود،خودمم حدس زدم شاید سرماخورده آخه صبح بردمش بیرون باد میزد کلاه نپوشید ولی نمی‌دونم چرا تا یه مشکل کوچولو براش پیش میاد دل خالی میکنم انگار

بعضیا میفهمن نفهمن ولی نمیفهمن که ما میفهمیم نفهمن اینا دیگه واقعا اَمَن یُجیب ...لازمن..برای شفای تمام مریضها روحی روانی وجسمی صلوات...
سلام عزیزم می‌دونم چقدر سخته ولی تو مادری و باید صبرت زیاد باشه اون بچه س و طبیعیه که شیطونی کنه یا ...

سلام عزیز 

حال روحیم به شدت خرابع فردا قرار بود برم‌ روانشناس 

بچه کم خیلی شیطونه الآنم رفته کارتن میخورع 🤣

تو بچه داری؟

من دوتا بچه دارم شرایط سخت و گذروندم 

اما دیدم بچه هایی که انقدر پرماجران مادر و کامل کامل له و ناامید میکنن نه شب و نه روز خواب ندارن به معنای واقعی اومدن که عمر مادر و بکاهن 

فرق داره اذیت عادی تا سابیدن روح و جسم 

باهاش بازی کن خسته بشه بخوابه. تو اون تایم توام استراحت کن. بچه شیرینی زندگیه فکرشو کن اگه نبود چقدر ...

سردرد گرفتم بخدا 

عارع اگه حسش باشه بچه خیلی خوبه شیرینه 

ولی این دارع خیلی اذیتم میکنه

2810