2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه وقتی می‌گیره شکمت سفت میشه و چند ثانیه قفل می‌کنی، انقباضه. و اگر فاصله انقباضات منظمه درد زایمانه. وگرنه مهم نیست. اما اگه پلن سزارین داری زودتر برو پیش دکترت یا اورژانس بیمارستان. چون ممکنه تو روزای آینده بری تو پروسه زایمان طبیعی

چی شد که طبیعی زاییدی گفته بودی نمیخوای همون 9رفتی برای زایمان 

السلام علیک یا اباعبدالله ،آیه 54سوره نور‌‌‌‌:بگو اطاعت کنید خدارا اطاعت کنیدو پیامبر خدارا اگر سرپیچی کنید پیامبرمسئول تکالیف خویش است وشمامسئول تکالیف خودواگرازاو اطاعت کنید هدایت خواهید شد بر پیامبرچیزی جز ابلاغ اشکارنیست
تو ۳۶ هفته انقباض هام شروع شد دیگه طبیعی شد

بسلامتی بهتر شد طبیعی چون دردزیاد داره ولی بجاش خودت سرپامیشی

السلام علیک یا اباعبدالله ،آیه 54سوره نور‌‌‌‌:بگو اطاعت کنید خدارا اطاعت کنیدو پیامبر خدارا اگر سرپیچی کنید پیامبرمسئول تکالیف خویش است وشمامسئول تکالیف خودواگرازاو اطاعت کنید هدایت خواهید شد بر پیامبرچیزی جز ابلاغ اشکارنیست
اره الان سرپام. ولی میخوام استراحت کنم کامل خوب شم بعد عوارضش نمونه رو بدنم

قطعا که باید استراحت کنی حداقل 15 روز اگه کمکی داری نداری هم کارسبک کن 

تازه زایمان کردی بعداز خوب شدن بخیه هات حتما مرتب ورزش کگل رو انجام بده براتقویت عضلات لگن