2777
2789

رفتم سرگرمش کردم یکساعت پیشش نشستم شام خورد حتی مواد هم رفت کشید اومد فول شارژ شد باهام صحبت میکرد از گذشته می‌گفت چقدر حرف زدیم چقدر

من با شوهرم هماهنگ کرده بودم ( از ی شهر بزرگتر ک با شهر خودمون دوساعت فاصلشه اومدن بردنش) نه سروصدا کرد نه دادبیداد نه فحاشی هیچی خیلی آروم بدون حرف رفت نشست تو ماشین .. همونموقع دستوپام شروع کردن به لرزیدن افتادم گریه کردم آتیش گرفتم براش برا مظلومیتش برا نگاه آخرش خیلی دلتنگش شدم.😭دیگه مجبور بودم ببرمش مواد بد میکشید داغون نابود شده بود.روحی و جسمی....توروخدا دعاکنید براش خوب بشه اسم نه سایه پدر بالا سرم باشه😭😭😭

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

من خودم از این معجزه دیدم

برای هر خواسته ای که دارید قرآن رو به فارسی از اول قران تا آخر قران در مدت ۱۵ روز طوری که گوشتون صدای شما رو بشنوه بخونید تا با صدای خودتون به انرژی های ایجاد و خلق خواستتون وصل بشین چون فهم معنای قرآن اعجاز داره و در طول این مدت روزانه ۲۰۰۰ ذکر اللهُ غَفور بگین که انرژی های منفی قبل از شما قطع بشه و خواسته هاتون متجلی بشه انشالله 

یقین داشته باشید خداوند یاری رسان است

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
حتما بهش سر بزنین و مطمئن باشین اون کمپ مورد اعتماده

عزیزم یکسال تحقیق کردم شوهرخالم میشناختش خیلی آشناها رفته بودن پیشش خوب شدن از کمپای شهر خودمون بهتر بود خیلی😭😭

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

مادر کجان عزیزم ؟

بخاطر اعتیاد و بددل بودنش و اذیتهایش جدا شدن باورت میشه مادرمم دیشب براش گریه کرد😭😭

بخاطر اعتیاد و بددل بودنش و اذیتهایش جدا شدن باورت میشه مادرمم دیشب براش گریه کرد😭😭

الهی با سلامت کامل و روح ترمیم شده برمیگرده پیشتون …

واسه خدا هیچ کاری نداره …. 🙏🙏🙏

عزیزم یکسال تحقیق کردم شوهرخالم میشناختش خیلی آشناها رفته بودن پیشش خوب شدن از کمپای شهر خودمون بهتر ...

دوره درمانش چه مدت هست ؟ باز هم تنهاش نذارین .

ان شاءالله به سلامتی بر میگرده پیشتون

الهی با سلامت کامل و روح ترمیم شده برمیگرده پیشتون …واسه خدا هیچ کاری نداره …. 🙏🙏🙏

ممنون عزیزم 

2810